1 hafta önce aldık bugün kaza yaptık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zaffmng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zaffmng

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Başıma böyle talihsiz bir olay geldi :( Dışarıdaki kaportacılardan canı yanmış biri olarak aracı yetkili servise bıraktım. Bakalım onlar ne kadar can yakacaklar 9b55af82af81c7a3e3b7a505d87cefc2.webp44a90c4a238f93b5dfc4c9cf2a652125.webp

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• 9b55af82af81c7a3e3b7a505d87cefc2.webp
    9b55af82af81c7a3e3b7a505d87cefc2.webp
    58.9 KB · Görüntüleme: 0
Gecmis olsun Allah beterinden korusun.

Gecmis olsun pek fazla hasar gorunmuyor. Far ayaklari saglamsa gordugum kadari ile tamir edilebilir hemen hepsi parca degisimine gerek kalmadan. Kaskodan yaptirirsaniz tabi. Cepten yaptirmayi dusunuyorsaniz parca degisimine gidebilir servisler.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Çok büyük geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

Gecmis olsun pek fazla hasar gorunmuyor. Far ayaklari saglamsa gordugum kadari ile tamir edilebilir hemen hepsi parca degisimine gerek kalmadan. Kaskodan yaptirirsaniz tabi. Cepten yaptirmayi dusunuyorsaniz parca degisimine gidebilir servisler.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com


Yetkili servise bıraktım. Birlikte inceledik. Tamponun tüm tırnakları kırık. Tampon altı bakalit kırık. Panjur logo çıta ve 2 far tırnakları dipten kırık. Sağ çamurluk bombe yapmış içten civata yuvaları yırtılmış. Gördüklerimiz bunlar.

Çok büyük geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

Teşekkür ederim sağolun

​Geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin,bence servise vermekle en iyisini yapmışsınız.

Geçmiş olsun...

Yetkili servise bıraktım. Birlikte inceledik. Tamponun tüm tırnakları kırık. Tampon altı bakalit kırık. Panjur logo çıta ve 2 far tırnakları dipten kırık. Sağ çamurluk bombe yapmış içten civata yuvaları yırtılmış. Gördüklerimiz bunlar.
Geçmiş olsun Allah birdaha yasatmasın

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri