Ben mersinden muhsin.1 temmuz 2011 günü grand scenic 1.5 dci 105bg prifilaj pp modelini aldık.Daha üst versyonu yoktu.Bize tanıtılan teşir ürününde hepsi mevcuttu ama opsiyonlu olduğu için almadık.Gelen araçta ise manuel ayna,4*15watt mono cd-mp3 ve jaklı giriş olarak araç geldi.Tabiki bluetooth yoktu.Bayinin sözüne göre İtirazlarımın sonunda genel müdürlük aracın normal oldunu söylemiş.Ben tekrar itirazlarımın arkasında durdum.Bu sefer haftaya bölge müdürü geleceğini onlarada sorunu belirticeklerini söylediler.İnternetden ve telefondan yaptığım şikayetlerin cevabı daha gelmedi.60 milyarlık arabada olmayan bluetooth dün taktırdım. Orjinali gibi olmadı ama Göz önünde görünen yalnızca cruz kontrol düğmesinin hemen yanında parmak kadar büyüklükte ses açma kapama ve cevaplama kumandası mevcut.Tabiki arayanın numarasını ekranda göremiyorsunuz. Ustaya göre mikrofonu kapı girişinde hemen ön camın sol tarafına koyacaktı.Bende sunrof düğmesinin yanındaki delikli yere gizlettim. Elektrikci usata başı yanımda uzaktan kumandanın kapıları kilitleme düğmesine iki kere arkası arkasına bastı camlar kedi kendine kapandı.Ben satıştakilere kaç sefer sordum hiçbiride bana bu özelliğin olmadını söylemişti.Arabayı satan kişilerde pek bir bilgisi yok demekki. Birde benim nasihatim arabayı sıfır alırken karşılıkli araçın özelliklerini belirten satış sözleşmesi yapın.Araba gelince ruhsat çıkmadan kontrol edin.