Aklıma Geldi Yolda Bir Video Çekiyim Dedim Benzinlikte Bastım Telefonun Kayıt Tuşuna Telefon Çaldığı İçin Video 12 Dakika Kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinyal sesini özlemişim sümbülün 4.5 sene aynı araca bindim anısı çoktu ama son zamanlarda bıktırdı artık orası burası dökülüyordusabah kaç sularında çektin videoyu serhan ben yazın 6 gibi çıkmıştım yola ayvalığa doğru aynı yoldan geçtim ama bu kadar dolu değildi yol 120 den aşağı düşürmemiştim hızımı
![]()
Sağol Sinyal Sesi Fena Değil Sabah 07:00 De Yola Çıktım
5 de burda trafik baya yoğun oluyor abi köpeklerin havlaması köpek trafiği var çok yoğunondan demek ki zaten 7 den sonra trafik artıyor 8 de çekilmez bir hal alıyor E-5ben genelde sabah erken saatlerde yolculuk yapmayı severim 5 6 gibi yol boş oluyor çünkü
![]()
O Saattede Aynı Artık Bu Şekilde Oluyorondan demek ki zaten 7 den sonra trafik artıyor 8 de çekilmez bir hal alıyor E-5ben genelde sabah erken saatlerde yolculuk yapmayı severim 5 6 gibi yol boş oluyor çünkü
![]()
Elina sağlık boynum tutuldu![]()
O Saattede Aynı Artık Bu Şekilde Oluyorondan demek ki zaten 7 den sonra trafik artıyor 8 de çekilmez bir hal alıyor E-5ben genelde sabah erken saatlerde yolculuk yapmayı severim 5 6 gibi yol boş oluyor çünkü
![]()
Elina sağlık boynum tutuldu![]()
5 de burda trafik baya yoğun oluyor abi köpeklerin havlaması köpek trafiği var çok yoğun![]()
vala bütün duaları okuyarak çıkıyorum evden kapının önüne allahtan servisle gidiyorum da kimseden makas yemeden okulda olmuş oluyorumhehe onlardan güzel trafik mi olur dikkat et bir makas atmasınlar![]()