arkadaşlar 15 günlüğüne Antalya'ya gidicem. Arabayı bir yere park edicem kimse kullanmayacak. 15 günde arabadanın aküsüne birşey olur mu acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araç marka model nedir acaba normal şartlarda bir şey olmaz.araç eski model ise kutup başı sökülebilir garanti olsun diyearkadaşlar 15 günlüğüne Antalya'ya gidicem. Arabayı bir yere park edicem kimse kullanmayacak. 15 günde arabadanın aküsüne birşey olur mu acaba ?
tekrar söylüyorum modelli bir araç ise araç beyni sıfırlar kutup başı söküldüğünde o da sıkıntı olabilir. o yüzden eski bir araç ise kutup başı sökülebilir. yanlış yönlendirmiş olmayalım sonra
her araç değil bazı araçlar teyp kodu ister bazı araçlar da çalışmıyor.araca göre değişir.her beyin olan araç sorun olur anlamına gelmiyor tabiki o yüzden araç modeli nedir onu yazarsan bilen arkadaşlar yardımcı olur. kutup başı söküldüğünde kendisini kilitleyip bir daha çalışmayana denk geldim marka model hatırlamıyorum. teyp kod isteyene zaten çok denk geldimİsmail abi beyin sifirlaninca ne gibi sorun çıkabilir ki daha önce hiç denk gelmedi herhangi bir konuda filan eğer öyle bisey varsa basima böyle birsey gelirse önceden bilgi edinmek isterim malum beyin var araclarimizda![]()