15 gün kullanılmayacak arabanın aküsü biter mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saho

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 15 günlüğüne Antalya'ya gidicem. Arabayı bir yere park edicem kimse kullanmayacak. 15 günde arabadanın aküsüne birşey olur mu acaba ?

Akün sağlamsa ve aracında elektrik kaçağı yoksa bir şey olmaz...

arkadaşlar 15 günlüğüne Antalya'ya gidicem. Arabayı bir yere park edicem kimse kullanmayacak. 15 günde arabadanın aküsüne birşey olur mu acaba ?
araç marka model nedir acaba normal şartlarda bir şey olmaz.araç eski model ise kutup başı sökülebilir garanti olsun diye

aynen kutup başını sökün hiç birşey olmaz

tekrar söylüyorum modelli bir araç ise araç beyni sıfırlar kutup başı söküldüğünde o da sıkıntı olabilir. o yüzden eski bir araç ise kutup başı sökülebilir. yanlış yönlendirmiş olmayalım sonra

geçen gün 2012 model 1.5dci clio grandtour akü değişimi yaptık. yarım saat kadar güç yoktu beyin sıfırlamadı.

Beyin sifirlanmaz teyp sifirlanir. Yanlis yonlendirmeyin. Akunuz saglamsa sikinti olmaz ;)

tekrar söylüyorum modelli bir araç ise araç beyni sıfırlar kutup başı söküldüğünde o da sıkıntı olabilir. o yüzden eski bir araç ise kutup başı sökülebilir. yanlış yönlendirmiş olmayalım sonra

İsmail abi beyin sifirlaninca ne gibi sorun çıkabilir ki daha önce hiç denk gelmedi herhangi bir konuda filan eğer öyle bisey varsa basima böyle birsey gelirse önceden bilgi edinmek isterim malum beyin var araclarimizda :)

Beyinde en fazla yakıt, kullanım durumuna göre değişen veriler sıfırlar. Başka birşey olmaz, Isterse 10 yıl akü olmadan kalsın araç kenarda.

İsmail abi beyin sifirlaninca ne gibi sorun çıkabilir ki daha önce hiç denk gelmedi herhangi bir konuda filan eğer öyle bisey varsa basima böyle birsey gelirse önceden bilgi edinmek isterim malum beyin var araclarimizda :)
her araç değil bazı araçlar teyp kodu ister bazı araçlar da çalışmıyor.araca göre değişir.her beyin olan araç sorun olur anlamına gelmiyor tabiki o yüzden araç modeli nedir onu yazarsan bilen arkadaşlar yardımcı olur. kutup başı söküldüğünde kendisini kilitleyip bir daha çalışmayana denk geldim marka model hatırlamıyorum. teyp kod isteyene zaten çok denk geldim

Geri