Arkadaşlar aracım 2016 model 1.2 icon EDC 120 clio 4 aracıma kış lastiği almayı düşünüyorum 195/55/16 önerebileceğiniz bir marka model varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nokian d4, nokıan waterprof ve contentinal kış lastiği arasında sizce hangisi iyi
Bende nokıan wr d4 düşünüyorum ancak internetten mi alsam yoksa bayiden mi alsam diye düşünüyorum ortalama birde 4 lastik değiştirme işçiliği lastikçide ne kadar tutar bilginiz varmıMerhaba ben aracımı geçen hafta teslim aldım. ertesi gün nokian wr d4 taktırdım tanesi 265 tl'den... efsane bir yol tutuşu var. henüz karda deneme fırsatım olmadı ancak videolardan çok iyi bir lastik olduğu aşikar. Continental ts860 da nokiana çok yakın bir lastik ancak lastik başına 70 tl daha pahalı bence gerek yok o farkı vermeye...
Ekleme: Nokian waterproof kış lastiği değildir. 4 mevsim lastiktr. 4 mevsim lastikler de ne yazın tam yaz lastiği performansını verebilirler ne de kışın tam kış lastiği performansını verebilirler. akdenizde yaşıyor olsaydınız önerebilirdim ancak. kocaeliinde kar oluyor neticede.. en mantıklısı kış lastiği kullanmanızdır.