2000 megan coupe 1.6 otagaz sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersincan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ersincan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katılıyorum. 2 ay önce megane coupe 1.6 16 walf 2000 model araç aldım. otogaz taktırmak istiyorum. acaba bu araçlara en uyumlu gaz sistemi hangisidir? yardımcı olursanız sevinirim.

önce kendinizi tanıtınız ve lpg ile ilgili bir çok konu daha önce açıldı forumda mevcut...

hayırlı olsun güle güle kullanın.brc sıklıkla yapılan uygulamalardan.kaliteli olduğu söyleniyor fakat ben lovatoyu şiddetle tavsiye ederim

3 ay once atıker taktırdım safefast2 sıstem cok memnunum.ankaradaysanız tavsıye edebılırım taktrdıgım yerı.

teşekkür ederim arkadaşlar. İstanbul, Anadolu yakasında ikamet ediyorum. peki bu çevrede tavsiye edebileceğiniz bir yerler var mı? Çünkü bu konuyla ilgili yorum yapan arkadaşlar, markadan çok, ustanın işçiliğinin önemli olduğunu söylüyor. Bir de simit tank mı mantıklı stepne yerine, yoksa en ufaklarından normal bir tank mı?

Benim Coupe'de Atiker var gayet memnunum tavsiye de ederim

ben yerınde olsam sımıt tankı tercıh ederım bagajı öldürmeye gerek yok

Bende brc var 85 tl lik gaz ile 505 km yaptım

Son düzenleme:
Sıralı sistem LPG de uyumluluk sorunu hiç yaşanmıyor denilebilir .

Bizde BRC kullanyıoruz çokta memnunuz kesinlikle brz taktırn bi tanıdıkta Atiker war 2 araçla deniyoruz iki araçta 1,6 16V BRC yarm boy 1 boy öne çıkyo karar sizin :eyv

Geri