Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Osmaniye'de Fulleyip Ankara Gölbaşı'nda bitirdim yakıtı.170 Liraya fullemiştim. 650 KM geldim. az mı çok mu acaba? ben yeniyim bu konularda hesap kitap da bilmiyorum :/ ortalam hızımız da 130 du.
Arkadaşlar Ben 1,4 8 Valf 2007 Symbol satın aldım bugün araçta LPG yok eski sahibinin dediğine göre Araç şehir içinde 7 Lt 100 Km yakıt tüketiyormuş.Eğer bu şekilde bir tüketim yakalarsam LPG taktırmayabilirim.Forumdaki kullanıcı arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum bu mümkünmü ? LPG Karbüratörlü Accent ile 100 Km mesafede 20-25 YTL Şehir içi kullanım ile gidiyordum...
Arkadaşlar Ben 1,4 8 Valf 2007 Symbol satın aldım bugün araçta LPG yok eski sahibinin dediğine göre Araç şehir içinde 7 Lt 100 Km yakıt tüketiyormuş.Eğer bu şekilde bir tüketim yakalarsam LPG taktırmayabilirim.Forumdaki kullanıcı arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum bu mümkünmü ? LPG Karbüratörlü Accent ile 100 Km mesafede 20-25 YTL Şehir içi kullanım ile gidiyordum...