2013 Renault Laguna

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laguna60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lagunanın içiyle latitude nin içi çok farklı.
güncel laguna ile videodaki lagunanın içide aynı bi fark yok yani..
ayrıca lagunanın malzeme kalitesi ile latitude nin malzeme kalitesi aynı değil. safkan bir renault herzaman bir adım önde olur..
bu arada lagunanın üretimini askıya alıp latitude ye ağırlık veren renaultu kutluyorum.
hatta bütün renaultları samsung yapsınlar rahatlasınlar.
gözümüzün gördüğü bi fransız scenic kaldı onuda yakında el atıp samsung yaparlar...

Son düzenleme:
lagunanın içiyle latitude nin içi çok farklı.
güncel laguna ile videodaki lagunanın içide aynı bi fark yok yani..
ayrıca lagunanın malzeme kalitesi ile latitude nin malzeme kalitesi aynı değil. safkan bir renault herzaman bir adım önde olur..
bu arada lagunanın üretimini askıya alıp latitude ye ağırlık veren renaultu kutluyorum.
hatta bütün renaultları samsung yapsınlar rahatlasınlar.
gözümüzün gördüğü bi fransız scenic kaldı onuda yakında el atıp samsung yaparlar...
samsung derken ==???

Yanda da yeni kasa Megane 3 var :)

Laguna'nın üretimi devam ediyor fakat Türkiye'ye Latitude'un satısını kesmemek için getirmiyorlar, Coupe'yi getirmeye devam edicekler sadece.

Tr'ye malesef gelmez, özel seri intiale vers. gerçekten premium bir kalitesi var. Keşke bu şekilde tr'ye getirseler. Nadir sevdiğim sw'lerden biriydi.

Ön tampon ve farları adam etmeyi başarmışlar çok güzel olmuş

latitute un önünü açmak için yapılmış çok saçma bir hamle gerçekten farlar ve tampon harika lagunanın önündeki hafif hantallığı yok etmiş tamamen sportifleştirmiş. bu kasa lagunadan bursada bir tane gördüm bose ses sistemli ön konsol bile dikişli deri kaplamalı çift egsozlu gerçekten çok şıktı bu araç gelse aracımı verir hemen alırım

Geri