2014 model icon 1.5 dci 90 bg Star&Stop yokmus bilğiniz var mı??

selim_ugur

Selim Uğur ŞAHİNTÜRK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Benim aracım 2013 model 1.5 dci 90 bg icon S&S var ama 2014 modellerde yokmus diye duydum dorumudur??

Yanlış duymuşsun benm kullandığım 2014 model araçta vardı şahidim :) bizzat denedim. zaten bu donanımların standart olması bu araçta en büyük farktı.

2014 1.5 dci 90 bg icon 10. ve 11. AY fabrika çıkışlı 2 Aracımızda da yok.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşime aldığımız 2014 model 1.5 dci Icon araçta vardı...

Nasıl olur ya acaba kullanmıyor olabilirmisiniz yanlış anlamayında. %10 luk eğimde debriyajı oynatmadan ilk aşamada frenden çekip gaza basınca kaydırmaması gerekiyor zaten 2 sn tam tutup kademeli bir şekilde bırakıyor o sırada si debriyajdan çekip gazlamış oluyorsunuz .

Usta abi beyinlerine tanıtılmamış olabilir mi veya yazılımsal sorun. Bana çok tuhaf geldi. Hani bizzat bnmkinde şahit olduğum birşey 2014 du.

Nasıl olur ya acaba kullanmıyor olabilirmisiniz yanlış anlamayında. %10 luk eğimde debriyajı oynatmadan ilk aşamada frenden çekip gaza basınca kaydırmaması gerekiyor zaten 2 sn tam tutup kademeli bir şekilde bırakıyor o sırada si debriyajdan çekip gazlamış oluyorsunuz .
Kardeş start&stop o değil ki :)

2014 son çeyrekten itibaren dizellerde kaldırıldı diye biliyorum.

bu arada benim bahsettiğim çalıştırma tuşu değil boşa aldığında motorun çalışmaması

Kardeş start&stop o değil ki :)

Kardeş çok çok özür dilerim. Kafa uçtu bnm yokmuş u nasıl yokuş diye okuyup cevaplamışım kendime feci bir kahkaha attm :D... Start stop doğru olabilir kalkmıştır. Bende baktığımda donanımlarına yoktu hatta bi ozellik sanki eksilmiş diyordum. Bu son aylardaki üretilenlerde fiyatta artmıştı. Doğrudur yani dediğiniz duyduğunuz. :)

Bizimkini Aralık sonunda teslim almıştık, araç Eylül üretimi geldi o yüzden bütün donanımlar mevcut olabilir...

Geri