• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

2023 ün İLK HARİTASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 42490
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de bu siteden aldım ancak 2024ü hatalı. mesela saat hep 00.00ı gösteriyor. navigasyon direkt açılmıyor. menüde duruyor. hedef bölümüne basman gerek... gibi
Saat konusunda yazılımsal bende de aynı tek sorunda bu ama çok çok önemli degil benim için 2023 haritada bu sorun yok ama ben 2024 haritayı seçtim yakinda da 2025 harita çıkar zaten

ben de bu siteden aldım ancak 2024ü hatalı. mesela saat hep 00.00ı gösteriyor. navigasyon direkt açılmıyor. menüde duruyor. hedef bölümüne basman gerek... gibi
Bende saat dışında bir sorun yok. Çok sıkıntı yaşıyorsan grup içinden 2018 haritayı yükleyip tekrar 2024 haritayı yüklemeyi öneririm.

denedim, 4.1.0 versiyonunda olan klasörlerdeki dosyaları değiştirdim sadece ama olmadı
Sürüm 9.1.3 olmasi gerekiyor bence riske girme medianav evo cihazlar için birde medianav cihazlar icin haritalar var sizin cihazınız da medianav diye düşünüyorum media nav cihazlar içinde haritalar var bu grup icinde o haritalardan açıklamaları iyi okuyarak ve anlayarak yapmanı oneririm
üstad dosya olsa yapıcamda maalesef dosyalar uçmuş sorun orada, elimden gelen birşey, zaten böyle giderse yabancı forumdan gönderilenleri deneyeceğim, buradan kaç aydır kullanan biri aracından dosyayı alıp surada paylaşmadı, sanmıyorum hiç kullanan olmadıgını 4.1 versiyonunu, işini gören çıkıyor geri gelmiyor galiba :)

activate ini dosyaları olmadıgı için sanırım olmadı ayrıca, birde onu denerim olursa
konuyu açarım hayrıma çünkü usb içine konacak .ini dosyasından bahseden yok

Bende saat dışında bir sorun yok. Çok sıkıntı yaşıyorsan grup içinden 2018 haritayı yükleyip tekrar 2024 haritayı yüklemeyi öneririm.
navigasyon açık olduğunda saatin kaç olduğunu kolunda saat yoksa telefona bakmak gerekecek. bu da araç kullanırken sıkıntılı durum. yazılımsal sorun olduğu belli. ben 2025 çıkacağını pek zannetmiyorum . çünkü androit var artık

kardeş ben mi kaçırdım acaba? hiç birinin uzantısı lgu değil

kardeş ben mi kaçırdım acaba? hiç birinin uzantısı lgu değil

Lgu dosya 9.1.3 evo için

Geri