Merhaba arkadaşlar epeydir 26 rs konusunda bir konu açmamıştım ama satışı ile ilgili konu açmam gerekti çünkü aile ve büyüme konusunda hoş sıkıntılar başlamadan dört kapılı bir araça geçme dönemine girmiş bulunmaktayız ( birazda eş dayatması diyelim qw )
Araç ı sizler çok iyi biliyorsunuz ancak bilmediğiniz çok önemli şey an itibari ile araçın motoru sıfırdır evet sıfır
motoru fransadan getirtmek suretiyle komple motoru yeniledim ve daha rodaj ını yapmadan yeni sahibine yolculuğuna başlayacak umarım siteden bir dostumuz arkadaşımıza gider ve araça nasıl baktığımı ve özenle koruduğumu kendi de kullanarak tecrübe eder. Aracın ilanını yeni verdim onaydadır şuan bakalım yeni sahibi kim olacak umarım bizden biri olur ve site den uzaklaşmaz bu koleksiyonluk araç 
Not: Salı günü bir işim var eğer o olumlu geçerse satışı iptal edicem allahtan hayırlısı ne ise o olsun ama umarım o işim hayırlı geçer ve araç ömür boyu bende kalır
Bakmak isteyen dostlarım ilan nosu : 153796983 ama ilan daha yayınlanmadı o yüzden burdan açtım konuyu. Satılıklar bölümüne de konu açacağım onaydan sonra...
Araç ı sizler çok iyi biliyorsunuz ancak bilmediğiniz çok önemli şey an itibari ile araçın motoru sıfırdır evet sıfır

Not: Salı günü bir işim var eğer o olumlu geçerse satışı iptal edicem allahtan hayırlısı ne ise o olsun ama umarım o işim hayırlı geçer ve araç ömür boyu bende kalır
Bakmak isteyen dostlarım ilan nosu : 153796983 ama ilan daha yayınlanmadı o yüzden burdan açtım konuyu. Satılıklar bölümüne de konu açacağım onaydan sonra...