Lütfen yavaş gidiniz trafik işaret ve işaretçilerine uyunuz... Bu tanidik geldi mi kankasercan sosyal mesaj vermeye bayılır...![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lütfen yavaş gidiniz trafik işaret ve işaretçilerine uyunuz... Bu tanidik geldi mi kankasercan sosyal mesaj vermeye bayılır...![]()
knka megane station wagon tanıdık gelio mu sana:Lütfen yavaş gidiniz trafik işaret ve işaretçilerine uyunuz... Bu tanidik geldi mi kanka
tşk ederim kardeşimm..aracı eylülün ilk haftası aldım zaten o hafta sanayide gecti sonraki hafta kıbrısa geldim...daha onceki arabam 28 au 123 dü gri megan..ordan bilirsin belki...gerçekden 10 numara ama ben bu arabayı niye göremedim giresunda merkezdemisinz ?
yılbasından sonra gelıcem sanırım o zamana bıseyler ayarlarız..tmm onu biliorum kıbrısdan geldiğinde ozaman herkese uygun bi vakitde toplanmak lazım giresunda bakıorumda güzel bi buluşma yapıcak kadar renaultumuz var ve hepside şahane haksızmıyım![]()
ah10 gercekten 10 numara