Yarin cekip koyarim buraya olurmuValla çok iyi olur zahmet olmucaksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin cekip koyarim buraya olurmuValla çok iyi olur zahmet olmucaksa
Hatta sana cupra ön lipi buldugum yerinde resmini yolluyim ondanda kargolattir oda 80 lira olmasi lazimdi ikisini birden yaptir yıkılsin ortalik.Yarin cekip koyarim buraya olurmu
arkadaslar bndede rs tampon var lip isine kafayi cok taktim ve sonunda seat cupra ön liplerin bizim araclarada uygub oldugunu ogrendim en kisa surede taktiricam internetten arastirin begeniceksiniz sizlerde.
Valla dostum ben biraz hastayim cok titizim bu konuda sikinti suanlik 0 ama tanponu koydugun anda araci basmanda lazim yoksa kendini gostermiyor arac.
Istersen aldigim yerin kartinin resmini cekip veriyim isine yararsa kargo falan yaparlar sanirim
Yarin cekip koyarim buraya olurmu
Garage 6 "rs tampon"Olur Teşekkürler
arkadaslar bndede rs tampon var lip isine kafayi cok taktim ve sonunda seat cupra ön liplerin bizim araclarada uygub oldugunu ogrendim en kisa surede taktiricam internetten arastirin begeniceksiniz sizlerde.
Valla dostum ben biraz hastayim cok titizim bu konuda sikinti suanlik 0 ama tanponu koydugun anda araci basmanda lazim yoksa kendini gostermiyor arac.
Istersen aldigim yerin kartinin resmini cekip veriyim isine yararsa kargo falan yaparlar sanirim
Garage 6 "rs tampon"
0545 588 14 15
0212 586 22 77 iletisim nosu
0541 390 44 45 buda "ön lip cupra"
Iletisim nosu.
Tmm da ben anlamam orayi sen yaz yeniyim daha forumdaUsta ziyaretçi mesajından konuşalım bi kaç sorum olucak
Garage 6 "rs tampon"
0545 588 14 15
0212 586 22 77 iletisim nosu
0541 390 44 45 buda "ön lip cupra"
Iletisim nosu.
Tmm da ben anlamam orayi sen yaz yeniyim daha forumda