İstediğimiz fiyata satılırsa model yükseltmeyi ya da 6 ileri privilege düşünüyoruz.
kardes senin arabanın 6 ilerisini al 2 3 milyar daha koyup üste olsun bitsin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstediğimiz fiyata satılırsa model yükseltmeyi ya da 6 ileri privilege düşünüyoruz.
kardes senin arabanın 6 ilerisini al 2 3 milyar daha koyup üste olsun bitsinben inanılmaz memnunum arabamın performansından tavsiye ederim.
Bende çok memnunum araçtan ama ileriyi düşünürsem 6 vitesli olması ve 1 yaş daha küçük olması satarken bana extra bir avantaj olucak ama bakalım kısmet.![]()
Araç Bergama plakalı.Lüleburgazdan geldiysede sahibi Bergamada çalışmıştır büyük ihtimal.Siyah berelidir.
Varmı Bergamayla bir bağlantı?
benim araçtan almanızı siddetle tavsiye ederim kardesim 105 lik motor gercekten cok atak cok seri bide chip atılırsa araba coşar vallahi![]()
Eski sahibi notermiş İzmirde Lüleburgaza tahini çıkmış.
Arkadaşımda var 105 lik 5 ileri onunda performansını çok beğeniyorum bizimkide kalkışta çok iyi ama 100 den sonra yavaş artıyor hızı.
senin arkadasındaki 100 beygirlik kardesim 105ligi yok 5 ilerilerin yanlıs bilgilenmişşin105 beygirlerde + 5 ps + 20 tork daha fazla kalkıs olsun ivmeleme olsun tork cok fena çekiyor
sen arabaya bi chip atta kendine gelsin
![]()
Doğrudur onun 2007 Privilege.Bana kalsas yapıcamda işte peder bey daha fazla kullandığı için pek ellemiyorum![]()