35 VAS 97 | Kahverengi Exception

kazasız belasız inş. keyifli sürüşler :)

Araç bergama plaka , bergamalı mısınız orada mı ikamet ediyorsunuz ?

Araç bergama plaka , bergamalı mısınız orada mı ikamet ediyorsunuz ?

Aracın eski sahibi Bergamadaymış sanırım sonradan Lüleburgaza tayin olmuş,biz Lüleburgaz'dan aldık.Ayrıca merak ettim nerden anladınız ?

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın

her ilçenin verdigi plakadaki harf sayısı vardır. izmirin bergama ilçeside 3 harfli plaka veriyor demekki ordan anlamıstır bergama arabası oldugu:eyv mesela benim araba istanbul maltepeye kagıtlı 3 harfli geldi g.o.p olsa 2 harf gelir.

her ilçenin verdigi plakadaki harf sayısı vardır. izmirin bergama ilçeside 3 harfli plaka veriyor demekki ordan anlamıstır bergama arabası oldugu:eyv mesela benim araba istanbul maltepeye kagıtlı 3 harfli geldi g.o.p olsa 2 harf gelir.

1-2 ay içinde bizimde 34 plaka olacak araç.Bende 3 harf istiyorum ozaman benimde maltepe'den mi almam gerekiyor ?

1-2 ay içinde bizimde 34 plaka olacak araç.Bende 3 harf istiyorum ozaman benimde maltepe'den mi almam gerekiyor ?

nerye ikamet ediyorsan ordan alıcaksın kardesim artık :eyv bizim araç kastmonudan alındıgı için maltepede tescillendi ve sıfır almıstık ama simdi oturdugun semt nereye baglıysa ordan tescilletmen lazım. ama muameleciyle bi konuş belki maltepeden kaydettirir yada özel plaka al 34 EMR .. diye ama oda 3 4 milyardan aşagı vermezler.

Çok yakın bir arkadaşım var muamelecilik yapıyor,ona soracağım.EMR çok özel kaçar EFF düşünüyorum ama şöyle bir sıkıntı var araç annemin üstüne onunda isim,soyisim baş harfleri EF :)

Geri