35 VAS 97 | Kahverengi Exception

Çok yakın bir arkadaşım var muamelecilik yapıyor,ona soracağım.EMR çok özel kaçar EFF düşünüyorum ama şöyle bir sıkıntı var araç annemin üstüne onunda isim,soyisim baş harfleri EF :)

eff yede para alırlar sölim sana :D sansına kalmıs artık tescilletemezsen maltepede kendi bolgende tescilletten 2 harfli gelicek oda sansına belki güzel harf gelir :D

Şansımızı bir denicez bakalım.Hiç olmadı 2 harf 4 sayı gelsinde onun APP'si daha güzel oluyor. :)

Aynen öyle. :) 2 harf 4 sayı çok hoşuma gidiyor eski aracımıza bastırmıştım app;

img3220e.jpg

20677410150157190008937.jpg

Buluşmada USTA'dan aldığım stickerı takmak yeni nasip oldu akşam işten döndüğümde aklıma geldi torpidoda olduğu hemen taktım,tadımlıkta 2 tane fotoğraf çekiyim dedim..

img0132wh.jpg

img0131vg.jpg

Gökalp abi ve Serhan yüzünden :)

Forumda yavaş yavaş bahar temizlikleri başlamıştı takip ediyordum,bugün benimde ufaktanda olsa başlamamdaki tek sebep Gökalp abi ve Serhandır. :D

Aracın halıfleks'lerini iyice bir süpürdüm koltuklarınıda sopa ile döverek bir güzel tozlarını çıkardım,aracı aldğımız adam mat yerleri silmek için bir ıslak mendil vermişti bütün konsolu onunla temizledim,sonrasında güzelde bir yıkadım aracı,ilerleyen günlerde birtek pasta cilası kaldı..Fazla resim çekemedim,temizlik aşamaları bittikten sonra bir yere gitmem gerekiyordu..

img1000xd.jpg

img0999mr.jpg

Tam bagajı silerken baktım Megane yazısının M'si hafiften kırılmış bende komple söktüm böylesi daha çok hoşuma gitti..

img0994m.jpg

Konsolun son hali ve havalandırma boşluklarının köşesinde gördüğünüz gibi ufak bir deformasyon var bu sebepten dolayı komple piano black kaplama yaptırmak istiyorum sizce nasıl durur ?

img0986at.jpg

img0987vh.jpg

Bunlarda bonuslar detaylı jant temizliği :)

img0991jj.jpg

img0998w.jpg

Eline sağlık Emre, temizlik iyidir, Bulut iki haftadır çamur içinde benimde bi el atmam lazım...:)

Rengi çok güzelmiş kazasız sürüşler.

Geri