Temizlik yaramış Megane'a maşallah 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eline sağlık Emre, temizlik iyidir, Bulut iki haftadır çamur içinde benimde bi el atmam lazım...![]()
Rengi çok güzelmiş kazasız sürüşler.
Temizlik yaramış Megane'a maşallah![]()
Böyle olaylara vesile olmak güzel bir duygu temizlik iyidir kardeşim birde pasta cila yaptınmı on numara olcak yalnız kolların fena ağrıyabilir benden söylemesi daha önce yaptınmı bilmiyorum ama kolay iş değil benden söylemesikesinlikli soyulan yerlere kaplama yaptır yada boya kötü gözükmeye başlamış
![]()
bende 2 gün önce gittim benzinlige önce su tutturdum daha sonra aldıgım cilalı sampuanla bi güzel yıkadım balatalara sprey sıktım jantlarada sprey sıktım güzelce onlarıda sampuanladım daha sonra su tutturdum akıttım sampuanı cektim günese güzelce sildim sprey cila almıstım onunla her yerini güzelce cilaladım lastikleri siyah yaptım camları parlattım 2.5 saat uğraştım günesin altında ama değdi ışıl ışıl parlıyordu ama dün gece sanırım yagmur ciselemiş arabanın üsüt hep nokta nokta camur![]()
eline emegne saglık kardesim bakmak lazım bebeklerecamlara film çektirmeyi düsünmüyormusun süper gider senin arabaya
![]()
Maşallah.. megane 2yi 3e tercih ederim doğrusu..
Maşallah kazasız belasız da bu resmi anlayamadım ben kardeşim?