39 LF 367 Sezgin_Spring91

maşallah kazasız belasız

maşallah tertemiz çelik jant ister :D

Teşekkür ederim abim saol.Arabanın baya bi bakımdan geçmesi lazım havalar bi düzelsin ben halledicem onları

Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin Kardeşim, Ben Bunu Anlayamadım Sipring ile Broadway R9 Arasında Ne Fark Var?

Hepsinin Tipi Kasası Aynı??

Maşallah güsel araç orjinal ve diri duruyor...kazasız belasız..

maşallah

güzel araba.kazasız belasız.Orjinal Springler çok güzel :)

heyt be yılların eskitemediği araba

Maşallah

Broadway Spring arasındaki fark , Renault 9 Serileri

Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin Kardeşim, Ben Bunu Anlayamadım Sipring ile Broadway R9 Arasında Ne Fark Var?
Hepsinin Tipi Kasası Aynı??

Ben anlatayım :D
- Renault'un rakamlı serisi ( 5 , 9 , 11 ,19... ) dünya çapında araştırılmaya yapılırsa sadece Renault 9'un 30 ye yakın modeli çıkar :D

Ülkemizde Renault 9 : 9 GTL(85-90 ) ,9 GTC (87-91) ,9 GTD(85-89 ) , 9 GTE Broadway(87-93) , 9 GTE Automatic(87-96) , 9 Spring(91-96 ) ,9 Broadway(93-94) , Renault Broadway"RN ,RNİ ,RL (97-2001) , 9 Fairway

Ben sadece kabaca Spring ve Broadwayi anlatayım :
- Elektronik ateşleme broadwayde 87 den 2000'e kadar var , spring platin ateşler 96da oda elektronik olmuştur .
- Broadwayde merkezi kilit var , yağ basınç göstergesi var ( 96da kalktı ) , *Klima var , elektrikli cam var .
- Springte *Elektrikli cam
- Tampon renkleri farklı ( Bro : siyah üstü kırmızı ) ( Spring krom gri , 96da mavi )
- Spring 63 hp ( 96'da 66 Hp ) , Broadway 75 hp
- Spring az yakar broadwaya göre .
- Spring Jant kapaklıdır , Broadway çelikjantllıdır .

Başında "*" olan ifadeler opsiyondur .

Kesinlikle kabaca anlattım , bir başlasın Orhun Kitabeleri gibi olur :D :D , Bagajındaki halıdan tutta koltuk döşemelerine kadar hehe

Geri