18 May 2011 #21 Dikenli Ahmet GÜLŞEN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ara 2010 Mesajlar 305 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Çok Güzel çook
18 May 2011 Konuyu Başlatan #22 Nemesis Özgür TURHAN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ara 2010 Mesajlar 384 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Dikenli' Alıntı: Çok Güzel çook Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ahmet
18 May 2011 #23 ApSUVai Bilgi Girilmemiş maşallah siyah kangoo da başka güzel canımbir de siyah alacam söz
18 May 2011 Konuyu Başlatan #24 Nemesis Özgür TURHAN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ara 2010 Mesajlar 384 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 ApSUVaî' Alıntı: maşallah siyah kangoo da başka güzel canımbir de siyah alacam söz Genişletmek için tıkla ... Bakımı zor... Cila filan atınca yıkayınca güzel ama ben hiç tertemiz gezemedim hep toz yada çamur oluyo belli ediyo yani
ApSUVaî' Alıntı: maşallah siyah kangoo da başka güzel canımbir de siyah alacam söz Genişletmek için tıkla ... Bakımı zor... Cila filan atınca yıkayınca güzel ama ben hiç tertemiz gezemedim hep toz yada çamur oluyo belli ediyo yani
19 May 2011 #25 orkhun Bilgi Girilmemiş bence de stıcker la harıka durur sahsen kendımde sıyah bır renault olsa ben ozel sarı olarak dah yaptırırm stıckerı oyle daha da guzel olur
bence de stıcker la harıka durur sahsen kendımde sıyah bır renault olsa ben ozel sarı olarak dah yaptırırm stıckerı oyle daha da guzel olur