Merhaba,
Bugun aracin 60.000 km bakimi yetkili serviste yapildi.
Karter tapa contasi,
Hava filtresi
Polen filtresi
Yag
Yag filtresi
Degisimi yapilan malzemeler.
474,34 Tl fatura tutari
111,97 iskonto tutari
365,37 net tutar
65,77 kdv ile beraber toplamda 431,14 Tl odeme yaptim.
Ön fren balatalari 40.000 bakimda degistirilmisti bu bakomda degistirmeye gerek gormediler 80.000 de degiaimi yapilacak. Arka balatalar 10.000 km sonra degisimi yapilacak.
Ozel servis bu islemi ne kadar ucrete yapar bilemiyorum ama yetkili servis fiyati cok abartili gelmedi acikcasi. Birde aracin bu ay basinda garantisi bitmisti sofor tarafi emniyet kemeri mekanizma arizasi sebebi ile yine bakimlar yetkili serviste yapildigi icin onumizdeki ay ucretsiz degistirilecek.
Bakim yaptiracak arkadaslara yardimci olur umarim. Eve gecince faturanin resmini de paylasirim ayrica.
Keyifli forumlar..
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com
Bugun aracin 60.000 km bakimi yetkili serviste yapildi.
Karter tapa contasi,
Hava filtresi
Polen filtresi
Yag
Yag filtresi
Degisimi yapilan malzemeler.
474,34 Tl fatura tutari
111,97 iskonto tutari
365,37 net tutar
65,77 kdv ile beraber toplamda 431,14 Tl odeme yaptim.
Ön fren balatalari 40.000 bakimda degistirilmisti bu bakomda degistirmeye gerek gormediler 80.000 de degiaimi yapilacak. Arka balatalar 10.000 km sonra degisimi yapilacak.
Ozel servis bu islemi ne kadar ucrete yapar bilemiyorum ama yetkili servis fiyati cok abartili gelmedi acikcasi. Birde aracin bu ay basinda garantisi bitmisti sofor tarafi emniyet kemeri mekanizma arizasi sebebi ile yine bakimlar yetkili serviste yapildigi icin onumizdeki ay ucretsiz degistirilecek.
Bakim yaptiracak arkadaslara yardimci olur umarim. Eve gecince faturanin resmini de paylasirim ayrica.
Keyifli forumlar..
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com