selamün aleyküm;
95 model spring araba malesef ne yaptıysam çalışmadı. MARŞ BASIYOR AMA MOTOR ÇALIŞMIYOR BENDE VURDURUYORUM ÖYLE ÇALIŞIYOR.
yapılan müdahaleler:
1. bujiler ve kabloları sıfır değişti
2. disbiritör kapağı sıfırlandı
3. hava filtresi değişti
4. yağ ve yağ filtresi değişti
5. ateşleme bobini değişti
6. lpg regületörü değişti
7. akü sıfır alındı
8. akü başları değiştirildi
9. gaz ayarı yapıldı
10. 2 defa sübap ayarı yapıldı
11. marş dinamosuna bakıldı
evet arkadaşlar hepsi yenilendi ama bizim araba hala vurdurarak çalışıyor. ustalar ne dediyse yaptık araba gazlıdır.
benzindede gazdada aynı dert var marş basıyor ama motor çalışmıyor. yarım saat uğraşıyorum ama nafile
şimdide usta kontağı değiştir diyor sorun orada olduğunu söyledi ama hep bi sorun söylüyolar ne var ne yok yukarıda görüldüğü gibi değiştirildi.
evet arkadaşlar bu arabanın sorunu ne olabilir son gittiğim usta kontak dedi sizce olabilirmi. sıfırı 90 tl kontağın değiştireyimmi
95 model spring araba malesef ne yaptıysam çalışmadı. MARŞ BASIYOR AMA MOTOR ÇALIŞMIYOR BENDE VURDURUYORUM ÖYLE ÇALIŞIYOR.
yapılan müdahaleler:
1. bujiler ve kabloları sıfır değişti
2. disbiritör kapağı sıfırlandı
3. hava filtresi değişti
4. yağ ve yağ filtresi değişti
5. ateşleme bobini değişti
6. lpg regületörü değişti
7. akü sıfır alındı
8. akü başları değiştirildi
9. gaz ayarı yapıldı
10. 2 defa sübap ayarı yapıldı
11. marş dinamosuna bakıldı
evet arkadaşlar hepsi yenilendi ama bizim araba hala vurdurarak çalışıyor. ustalar ne dediyse yaptık araba gazlıdır.
benzindede gazdada aynı dert var marş basıyor ama motor çalışmıyor. yarım saat uğraşıyorum ama nafile
şimdide usta kontağı değiştir diyor sorun orada olduğunu söyledi ama hep bi sorun söylüyolar ne var ne yok yukarıda görüldüğü gibi değiştirildi.
evet arkadaşlar bu arabanın sorunu ne olabilir son gittiğim usta kontak dedi sizce olabilirmi. sıfırı 90 tl kontağın değiştireyimmi