Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karbüratörün üstünde bir bobin var adını unuttum şimdi araştırdım vakum avans ayar tertibatı galiba daha önce iptal edilmediyse ona bir kablo gider o kabloyu söküp çalıştırmayı dene...benim arabada o parça arıza yaptı gaza basınca gaz yemiyor gazdan çekince gaz yiyordu sökülüp iptal edildi...o dediğin parçalar değiştiyse o parçada elden geçmiştir ama bir dene belki ondandır...
Karbüratörün üstünde bir bobin var adını unuttum şimdi araştırdım vakum avans ayar tertibatı galiba daha önce iptal edilmediyse ona bir kablo gider o kabloyu söküp çalıştırmayı dene...benim arabada o parça arıza yaptı gaza basınca gaz yemiyor gazdan çekince gaz yiyordu sökülüp iptal edildi...o dediğin parçalar değiştiyse o parçada elden geçmiştir ama bir dene belki ondandır...
bende de vardı 93 model spring, kışın zaten hiç çalışmıyordu paso itliyordum. az itlemedim arabayı haa saflık zamanımda bin lira harcattılar yine ayar tutmamıştı.
1.karburator temizliğisakın şu bor katkılı şeylerle temizlettirme, içini açtırıp temizlettirdir.)
2.buji hortumları
3.72 amper akü
bunlarda olmazsa eğer
4.renault toros distributoru(çalışırsa sakın taktırtmayın yakıtı acayip etkiliyor. )
öncelikle kendi orjinal distiributörünü temizlettirin
bunları deneyin derim ben.