95 model spring çalışmıyor. yardımcı olurmusunuz.

anahtarı tam bırakırken bazen çalışıyor araba

anahtarı tam bırakırken bazen çalışıyor araba

Karbüratörün üstünde bir bobin var adını unuttum :) şimdi araştırdım vakum avans ayar tertibatı galiba daha önce iptal edilmediyse ona bir kablo gider o kabloyu söküp çalıştırmayı dene...benim arabada o parça arıza yaptı gaza basınca gaz yemiyor gazdan çekince gaz yiyordu sökülüp iptal edildi...o dediğin parçalar değiştiyse o parçada elden geçmiştir ama bir dene belki ondandır...

95 spring elektoronik ateşlemeli platin yok.

kontak aynı zamanda ateşlemeyide açıyormu bilen varmıdır.

Karbüratörün üstünde bir bobin var adını unuttum :) şimdi araştırdım vakum avans ayar tertibatı galiba daha önce iptal edilmediyse ona bir kablo gider o kabloyu söküp çalıştırmayı dene...benim arabada o parça arıza yaptı gaza basınca gaz yemiyor gazdan çekince gaz yiyordu sökülüp iptal edildi...o dediğin parçalar değiştiyse o parçada elden geçmiştir ama bir dene belki ondandır...

bulamadım öyle bişey :)

Aracın marş basıyor ya niye düz kontak yapacaksınki?

belki kontakta ateşleme varsa onu direk bağlarım diye düşündüm buradan kontağın arızalı olup olmadığını anlarım amacıyla düz kontak yapmak istedim.

bende de vardı 93 model spring, kışın zaten hiç çalışmıyordu paso itliyordum. az itlemedim arabayı:) haa saflık zamanımda bin lira harcattılar yine ayar tutmamıştı.
1.karburator temizliği:(sakın şu bor katkılı şeylerle temizlettirme, içini açtırıp temizlettirdir.)
2.buji hortumları
3.72 amper akü

bunlarda olmazsa eğer
4.renault toros distributoru(çalışırsa sakın taktırtmayın yakıtı acayip etkiliyor. )
öncelikle kendi orjinal distiributörünü temizlettirin
bunları deneyin derim ben.

Son düzenleme:
Geri