Acil motor yag degişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kali

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar,2006 model clio1.4 6v syymbol Alize benzinli araç aldım.Yağını sanayide degiştirecem.Fakat kaç numara yag ve iyi marka alacagımı bilmiyorum.Servis kaç mumara kullanıyor.cevaplarınız için şimdiden teşekürler.

Arkadaşlar,aracıma 5w-40 ve 10w-40 namara yağ kullanmak istiyorum. hangi numara yağ aracıma faydalı olur?teşekürler

biri yarı sentetik diğeri ise tam sentetik.. aracın kilometresi 90 100 bini geçtiyse 10/40 kullanmalısın bence, diğerinden daha kalın bir yağ, motorda kilometreden dolayı minik boşlukları daha iyi sarar sürtünmeyi azaltır. 5/40 tam sentetik, birazdaha performans sağlar sesi az verir, kilometren az ise 5/40 kullanabilirsin, bi sakıncası olmaz..

biri yarı sentetik diğeri ise tam sentetik.. aracın kilometresi 90 100 bini geçtiyse 10/40 kullanmalısın bence, diğerinden daha kalın bir yağ, motorda kilometreden dolayı minik boşlukları daha iyi sarar sürtünmeyi azaltır. 5/40 tam sentetik, birazdaha performans sağlar sesi az verir, kilometren az ise 5/40 kullanabilirsin, bi sakıncası olmaz..

çok teşekürler arkadaşım çok faydalı oldunuz. sagolun

1.4 motor için 10-40 yeterlidir. Markasını zaten kalite olarak koyduğunuzda sıkıntı olacağını düşünmüyorum :eyv

Geri