İnşallah tez zamanda onuda halledersinsağolun coşkun hocam. şükür sis farları dışında sıkıntım kalmadı. rahatladım valla![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah tez zamanda onuda halledersinsağolun coşkun hocam. şükür sis farları dışında sıkıntım kalmadı. rahatladım valla![]()
bu sabah aracı çalıştırdığımda tekrar ışık yandı. Yine aynı soketle oynadım sönmedi. Koltuğu iler geri oynattım bu sefer söndü. Herhalde şöför koltuğunun kablosundan kaynaklı. Kabloyu kontrol ettim herhangi bir zorlanma, gerilme vs. Yok. Daha önce herhalde koltuk altına bişeyler koymuşlar onlardan dolayı kabloda sıkıntı oluştu.İnşallah tez zamanda onuda halledersin
Bu kadar da hassas olmamalı !!! Arge nin bu sorunu bu zamana kadar halletmesi gerekirdibu sabah aracı çalıştırdığımda tekrar ışık yandı. Yine aynı soketle oynadım sönmedi. Koltuğu iler geri oynattım bu sefer söndü. Herhalde şöför koltuğunun kablosundan kaynaklı. Kabloyu kontrol ettim herhangi bir zorlanma, gerilme vs. Yok. Daha önce herhalde koltuk altına bişeyler koymuşlar onlardan dolayı kabloda sıkıntı oluştu.
internette bakarken Bizimkilerin bir üst kasasında bu soketin değiştirildiğini öğrendim. Yeni korumalı tip bir soket varmış. Ama ben soket değilde kablodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü soket gizli ve sabit duruyor. Kablo oynuyor ileri geri. Aslında servise sormak lazımda adamların yanına gitmeye gelmiyor cüzdanı bırakıyoruz.Bu kadar da hassas olmamalı !!! Arge nin bu sorunu bu zamana kadar halletmesi gerekirdi
internette bakarken Bizimkilerin bir üst kasasında bu soketin değiştirildiğini öğrendim. Yeni korumalı tip bir soket varmış. Ama ben soket değilde kablodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü soket gizli ve sabit duruyor. Kablo oynuyor ileri geri. Aslında servise sormak lazımda adamların yanına gitmeye gelmiyor cüzdanı bırakıyoruz.