AnKaRa 14.01.2012 Buluşma Fotoları Evren Çekimleri

EVREN TOPCU

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
İlk Fotomuz Bu Olsun:)

3b6087ce795afcb990554a54e0f23d15.gif

Ve geceden kareler...

avanaklar.webp

güzel bulusma olmus abi ayaklarınıza saglık.. yanlız tanıdık olmayan bi kac araba var sanırım mesela kırmızı megane 2 , ANL plaka megane, kırmızı clio 3, ve scenik kimin onlar abi ?

güzel bulusma olmus abi ayaklarınıza saglık.. yanlız tanıdık olmayan bi kac araba var sanırım mesela kırmızı megane 2 , ANL plaka megane, kırmızı clio 3, ve scenik kimin onlar abi ?

Kırmızı Megane 2 İhsan Başkanın Reno 19 u sattı,Kırmızı Clio 3 Ugur un Sinoptan misafirimiz geldi Ankara buluşmasını duyunca Ta sinoptan kalktı geldi sagolsun :) Scenic Aytaç abinin o hep bizleydi ama arada bi eserse gelir :) ANL plaka yı bende unuttum valla :)

Kırmızı Megane 2 İhsan Başkanın Reno 19 u sattı,Kırmızı Clio 3 Ugur un Sinoptan misafirimiz geldi Ankara buluşmasını duyunca Ta sinoptan kalktı geldi sagolsun :) Scenic Aytaç abinin o hep bizleydi ama arada bi eserse gelir :) ANL plaka yı bende unuttum valla :)

eyv sagol abi :D tamam simdi anlasıldı hangi araba kimin oldugu :D

anl plakada anılın arabası :D benım arkadas forumada uye :D

anl plakada anılın arabası :D benım arkadas forumada uye :D

ah ah 34 ANL 97 olcaktı benim meganın plakası 2 milyar istediler :D 1 milyara kadar düsürdük ama son anda kıllık yaptı komser vermedi plakayı 5 milyara lüx arabalara satmak varkenn 1 milyara megana vermem dedi bana :D halbuki anlasmıstık vercekti plakayı ama caydı :D

ah ah 34 ANL 97 olcaktı benim meganın plakası 2 milyar istediler :D 1 milyara kadar düsürdük ama son anda kıllık yaptı komser vermedi plakayı 5 milyara lüx arabalara satmak varkenn 1 milyara megana vermem dedi bana :D halbuki anlasmıstık vercekti plakayı ama caydı :D
saglık olsun ya napalım:D anılda tanıdık sayesınde aldı

evrencim eline sağlık kardeşim çoook güzel çekimler:)

Eline sağlık Evren, Onur abinin konu uçtu bununla idare edelim artık...:)
Haldun napıyor çorba mı yapıyordu...hehe

Eline sağlık Evren, Onur abinin konu uçtu bununla idare edelim artık...:)
Haldun napıyor çorba mı yapıyordu...hehe

yorum yapmıyorum abi hehe hehe

Geri