Ankara, ufaktan bi buluşma mı yapsak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZgN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beklerler bızıde herhalde :P bana lip, panjur felan ayarlarız :D
hadi bakalm cumartesi bende 3den sonra katılıcam hamza ustanın dukkan yanlış anlamadıysam bilgi hastanesinn otarflarda benim eksozcunun orda 3 e kadr orda olurmusunz?

panjuru sıfır alcaksan parcacılara sorarız ama lipi 0 almaya kalkarsan cebin delinir :eyv yarında hava sıcaklıgı 6-7 derce yükselicekmis güneşli olcakmış şansımıza :D

ostimdede benim servisim var atıker de en ıyı olduklarını soyleyebılırım , üstün oto lpg
orayı biliyorum kardeşim benden önceki sahibi de bakımları orda yaptırıyormuş oraya gideriz herhalde

tamam yarn ben bı ıs yerınde yıkarım arabyı ztn sonra bı arastırmaya cıkarız :D
panjuru sıfır alcaksan parcacılara sorarız ama lipi 0 almaya kalkarsan cebin delinir :eyv yarında hava sıcaklıgı 6-7 derce yükselicekmis güneşli olcakmış şansımıza :D

hadi bakalm cumartesi bende 3den sonra katılıcam hamza ustanın dukkan yanlış anlamadıysam bilgi hastanesinn otarflarda benim eksozcunun orda 3 e kadr orda olurmusunz?

Aynen öyle Özgün bilgi hastanesinin arkasındaki sokaklardan birisi...3e kadar orda olur muyuz bilmiyorum ama yarın tüm gün renolarla uğraşıcaz, bakım, yıkama, cila, sohbet, muhabbet, fotoğraf vsvsvs....gelmeden önce ara yer bildiririz....herkes arasın tabi....0505 734 47 46

Arkadaslar bende yarın batıkentte nobetteyım ıs yerınde saat 3.30 gıbı cıkcam eger oralardaysanız geleyım bı tanısalım ozaman :D Benzıne kıyıp arabayla gıdem yarın tükana :D

gel tabi gorky tanışırız...

Aynen öyle Özgün bilgi hastanesinin arkasındaki sokaklardan birisi...3e kadar orda olur muyuz bilmiyorum ama yarın tüm gün renolarla uğraşıcaz, bakım, yıkama, cila, sohbet, muhabbet, fotoğraf vsvsvs....gelmeden önce ara yer bildiririz....herkes arasın tabi....0505 734 47 46
tamm abi numaran var dersten çıkınca ararım koordinatları alırım :eyv

Tamamdır saat 10 gibi ordayız.Burak geçerken beni almayı unutma :)

sabah 10 da bende ordayım :D

Geri