Arabanin ön cami kirildi

Eski Focus aracımda kaskodan ön cam değişimi yaptırmıştım. Sonrasında çok pişman oldum. Güneş anında ön konsolu direk cama yansıtıyor ve görüşü oldukça etkiliyordu. Bu nedenle orjinal cam taktırmanızda fayda var.

internetten baktım ama bu silecek kolları degişik oluyor ya birde

kaskoya servisten taktıramıyormuyuz ?

Taktirabilirsiniz ancak o servis ilgilisinin sizin kasko firmasi ile arasinin iyi olmasi gerekir. Aksi halde ustanin dedigi gibi ya farkini alirlar ya da yan sanayi cama yonlendirirler. Tavsiyem farkini da verseniz orjinal cam taktirin.

Cok da orjinal cama takilmayin derim.mercedes s320 aracim vardi.yaya carpti on cam catladi.mecburen doraglass marka cam taktirdim orjinal yerine.taktirmadan once; acaba fark olurmu orjinalle, yok yan sanayi cok ses alir iceri izolasyonu kotu olur, yok yan sanayi cam mercek etlisi yapar yolu yamuk yumuk gorebilirsin felan dediler.sonuç; bu denilenlerin hicbirini yaşamadim benim gibi pimpirik bile bi fark goremedi.Ayrica opel omegam vardi onda da ön cam degistirmistim onda da bir fark gorememistim.

benim diğer aracımın camı catlaktı keyfe keder değiştirdim kaskodan. orjinal yan gibi duruyor. ki serviste bu camları kendi kullanıp orjinal diye satıyor o da ayrı mesele :)

Geri