Arabanın önünü alçaltmak hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zined22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zined22

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracımda spor yay var fakat önünde 2.5 parmak girecek şekilde boşluk var bu görüntü de benim çok keyfimi kaçırıyor lastik çamurluk arası 0 olsun istiyorum yayları presletmekten başka alçaltma yöntemi var mı ?

Air yaptır istediğin gibi alçalt yükselt kafana göre takılırsın ama biraz maliyetli bir iş tabiki

Presletmeyi ben doğru bulmuyorum.. Bunun yerine spor yay kiti alabilirsiniz yetmez derseniz coilover alabilirsiniz.. Yada ben istediğim zaman kumanda ile oynayıp yükseltip alçaltmak istiyorum derseniz Air taktırabilirsiniz. Beklentiye göre değişir tabi.

Air maliyetli olur, en mantıklısı coilover.

Aracımda zaten spor yay var tek sorun çamurluk lastik arası 2.5 parmak girecek kadar mesafe var coil için konuştum 500 TL sadece önlere taktırması falan 600 lirayı bulacak 2.5 parmak boşluk için de 600 lira vermek istemiyorum

​O zaman orjinal yaylarından 1.5-2 bakla kestir.

Aracımın üzerinde spor yay mevcut elimde orjinal yayı yok

böyle binmeye devam etmelisin bence,ne press ne de kesmeyi önermem,kesik yay yüzünden bi sürü masraf çıktı aracımda

Kes gitsin
Ama sonradan on takim masrafi cikariyor yasadiginiz sehrin yollari duzgunse on takima zarar vermez

Konu biraz eski ama bende soracam. Sadece ön yayları az biraz kestirsek ama arkalari oynatmasak vizede , yol tutusunda vs sıkıntı olur mu ??

Geri