Araç camlarından orjinallik anlaşılabilir mi?

alperhan_t

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Aracın camlarından, cam köşelerinde bulunan kod numaralarından değişim olup olmadığı anlaşılabilir mi, yoksa örneğin her model aracın arka sol kapı camı aynı kod numarasında mı olur?

Merhaba arkadaşlar. Aracın camlarından, cam köşelerinde bulunan kod numaralarından değişim olup olmadığı anlaşılabilir mi, yoksa örneğin her model aracın arka sol kapı camı aynı kod numarasında mı olur?

Güzel Bir Soru Bende Merak Ediyorum Cevabını. :)

Renault Araçlarda fabrika takarke Renault yazisi ile takiyor disarida değisti ise zaten farkli bir marka yazisi bulunuyor.. Renault yaziyor fakat cam değişmiş diyorsaniz Renault orjinal cami buyuk ihtimal servis de takilmistir oda sorun tesk etmez zaten onun kaytlarida servislerde bulunuyordur.. ayrica arac camlarinda arac modellerine ait tuyalar da mevcut araciniz 2015 model ise o kodlarin bir terinde mutlaka 15 ibaresi bunmaktadir 2009 ise ya 09 yada sadece 9 numarasini ayri bir sekilde gorebilirsiniz

Samsung Edge ile gonderildi

Burak'a katılıyorum. En güz el yolu o.örneğin benim twingonun bütün camlarının yazıların altında ....7 yazıyo araç 97 model

Eğer araçlar eskiyse örneğin 9-11-12-19-21 vs camdaki renault yazısı orjinalliği ifade etmez. Çıkma orjinal takılmışta olabilir. Arkadaşım ön camda renault yazıyor orjinal bu deyip flash aldı, arabanın heryeri değişik çıktı. Tavan dahil.:)

Eski derken hangi yıllar acaba ? 2006 eski midir ?

3037be819114893f84c532a7a032d073.webp
Nasil oluyor simdi??

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fabrikada takılan camlar Renault yazar ayrıca altında camı üreten firma ismi yazılır pilkington veya sekurit vb yetkili serviste değişim yapılan camda renault yazmaz orjinal sokulen marka hangisi ise o yazar ust mesajda belirtilen orjinal cam ama şişecam markası tarifindan üretilen fabrikada takılan yetkili serviste takilsaydi Şişecam logosu olur renault yazmaz

Bende sekurit yazıyor

Geri