6 Kas 2011 #1 meganepower Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eki 2011 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 merhaba aracıma arkadan bakıldığında sağ tarafa yatık duruyo gidişi ve dengeyi bozmuyo fakat gözle görülür bi yatıklık var acaba neden ?
merhaba aracıma arkadan bakıldığında sağ tarafa yatık duruyo gidişi ve dengeyi bozmuyo fakat gözle görülür bi yatıklık var acaba neden ?
29 Kas 2011 #2 sjenka Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Eki 2011 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 aynı sorun bende de var bir kaç yere sordum torsiyonun ayarlanması gerekiyor zaman alan ve zahmetli iş dediler fırsat bulup ilgilenemedim Son düzenleme: 14 Ara 2011
aynı sorun bende de var bir kaç yere sordum torsiyonun ayarlanması gerekiyor zaman alan ve zahmetli iş dediler fırsat bulup ilgilenemedim
29 Kas 2011 #3 hakanbalkaya Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 arka torsiyon ayarının tekrar yapılması lazzım bide amortisörlerin gözden geçirilmesi gerek.
24 Ara 2011 Konuyu Başlatan #4 meganepower Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eki 2011 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 teşekkürler arkadaşlar... hafta başında sanayideyim anlaşıldı