Aranıza yeni katıldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wolwe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wolwe

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese merhaba.Fluence sattım ve 29.750 tl 2005 1.4 clio aldım.Yeni yeni alışmaya çalışıyorum :)Artık forumun bu tarafında bulunacağım.
Hayırlı işler kolay gelsin

Aramıza hoşgeldiniz.

Öncelikle herkese merhaba.Fluence sattım ve 29.750 tl 2005 1.4 clio aldım.Yeni yeni alışmaya çalışıyorum :)Artık forumun bu tarafında bulunacağım.
Hayırlı işler kolay gelsin
Öncelikle hayırlı olsun. 29.750 verdiğinize göre epey temiz bir araç. Ölüsüne 23-24 vermektense iyi yapmışsınız. Parçası ucuz bol tutulan bir araç.

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Hayırlı uğurlu olsun :)

reno''RESMİ RENAULT FAN CLUB SAYFASINA HOŞGELDİNİZ.''reno
:r:f:c

Yeni aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullan...

Eyvallah hepinize teşekkür ederim.

Öncelikle hayırlı olsun. 29.750 verdiğinize göre epey temiz bir araç. Ölüsüne 23-24 vermektense iyi yapmışsınız. Parçası ucuz bol tutulan bir araç.

Hocam memur bir arkadaştan almak nasip oldu.Kendisi çok efendi birisiydi.Aracıda ilk sahibinden 2012 de almış.Bütün bakım kağıtlarını saklamış,içinde sigara içilmemiş,muayene kağıtlarını saklamış,130 binde,triger,egzos,diskler balatalar,lastikler değiştirmiş,boya değişen yok,iç döşemesi pırıl pırıl yanık yırtık yok,eskime yıpranma yok,hatta kasetçalar bile halen duruyo.
Hal böyle olunca fazla pazarlık ve fiyat düşürmek olmazdı.Dediğiniz gibi ucuza var ama yıkık dökük almaktansa biraz fazla verip temiz bişey olsun dedim.
Allah herkese gönlüne göre versin

Geri