Arka camların çalışmaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 81081
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

81081

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün ufak bir karıştırma yaparken arka camların sigortası veya rolesi attı sigorta kutusu nu kontrol ettim yalnız arka camlarla ilgili sigorta bulamadım arka camlar az açık kaldı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim teşekkür ederim

Güncel

On taraftaki düğme bozuksa arkadaki cam düğmeleri çalışmıyor dendi dogrumudur

Direksiyonun sağ altında sigorta kutusu var, bakmışsınızdır zaten ama araç kapalı vaziyetteyken hepsini söküp bakın, tellerin zarar gördüğü olmuş mu diye. Çünkü aynı sigortaya bağlı olup bambaşka iki bölge olabiliyor.

Direksiyonun sağ altında sigorta kutusu var, bakmışsınızdır zaten ama araç kapalı vaziyetteyken hepsini söküp bakın, tellerin zarar gördüğü olmuş mu diye. Çünkü aynı sigortaya bağlı olup bambaşka iki bölge olabiliyor.
Sigorta ların hepsi sağlam on camlara kumanda düğmesine Elk geliyor arka cam kumanda düğmesine Elk gelmiyor tesisat komple sokulmesi gerekiyor dediler bende on camlara gelen Elk enerji alıp arka camların çalışmasını sagladim şimdilik 4 cam çalışıyor ileriye doğru ne olur bilmiyorum hayırlısı bakalım

Geçmiş olsun.

Kablolar falan mı zarar gördü acaba ya...

kardes bıde on cam dugmesını sök arka cama dugmesının yerıne tak oyle dene arcam dugmelerı oksıtlenme felan yapmıs olabılır

Geri