Focus F1 aracı için yaklaşık 2 ay önce yapım için karar verdik ve sonrasında işlemlere başladık.Rabbimin izni ile ufak kusurlarımla bitirdiğim çalışmada Farlar çift mercekli oldu.Kısa hüzmelerde yeni nesil Hella,uzun hüzmede yeni nesil servo motorlu clear lensli Bosch mercegin moptor sökülerek perdeside uzun hüzme konumunda sabitlenerek montajı yapıldı.Angellar Bmw den çıkma ve beni en çok led montajı aşamaları uğraştırdı.Angel için oldukca fazla uğraş verdim ledler tam tepeye monte edilmesi zorunlu olduğu için temiz görünmesi için uzun denemeler yaptım ve en son hali böyle oldu.Ledlerin her biri 50 lümenlik yarım watt ledler ben hali ile kısık kullandığım için yaklaşık 130 lümen falan ışık güzü var.
Bilin bakalım halkanın tepesindeki parça nerede kullanılıyor?
Kullanılan balastlar uzun ve kısadada Gen5 balast ve Osram 4300k xenon ampul.
Son olarak tek sorunumuz arka kapagı.Bayram sonrası onuda hallediyoruz.
Sinyallerde 6 adet Amber renkte led kullanıldı.Oldukca güzel sonuç aldık.
Resimlerle aşamalar.
Mercek montajı sonrası görünüm.
Bmw Angel halkanın son haline gelmiş durumu.
Sinyal içine sogutuculu olarak takılmış ledlerimiz.Camı takılınca camdan ledler güzel yansıma yapıyor.
Farın arka kısmından bir görüntü.
Farın toplanmış halleri.
Angel halkaların görünüşü.
Araç üzerinde gece çekilmiş resmi ve duvar resimleri.
Videomuz
http://img40.imageshack.us/img40/9051/cz4pxitjjwjsvhteiaoxnq.mp4
Aksilik olmaz ise çok yakında Golf 4 ledli ayna sinyali,Focus 2.5 gündüz ledli,bi-xenon mercekli çalışmamı paylaşacağım.Bu çalışmalarıda bu süreler içinde başladım ve son derece güzel deneyim sahibi oldum.Bana gösterilen sabırdan dolayı Rabbim razı olsun.