Bakın burada ne var :) ( Resm )

Emre Fırat

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaşlar resimden tahmin ettiğiniz ürün :) Bakalım şahine yapmayı düşünmüyorum şuan yazın sonuna aracı değişince detaylı montajını resimli videolu olarak anlatırımm . Aklımda yine çılgın şeyler var , ürünü almanyadan sipariş ettim tanıdığım oradan ebayden aldı bana kargoluyor :)

ne yalan sölim ben anlamadım ne olduğunu belki biliyorumdur ama çözemedim

Koltuk ısıtma pedleri . Araçlarda fabrikasyon olarak koltuk ısıtma sistemi kullanılıyorya mesela buda onun pedleri düğmeleri vs :) Koltuğu yerinden söküp yüzünü çıkarıyorsunuz bunları yapıştırıyorsunuz uygunca sonra tekrar topluyosunuz elektrik bağlantısını ve düğmeleri güzelce monte ettikten sonra artık koltuk ısıtma özelliği oluyor aracımızda :)

güzelmiş,maliyet nedir?

Teşekkür ederim Türkiye'de pahalı malesef . Almanya'da bi akrabam vardı ona gönderdim parasını 42 euro civarı sanırım kendisi aldı elinde oda yarın kargosunu sorucak 15-30 euro arası kargo tutar diyor eğer öyleyse bekliycem kendisi gelirken getiricek maliyetim bunlar :) Montajı kendim yapıcam sök tak , elektrik bağlantısını felan

Koltuk ısıtma pedleri . Araçlarda fabrikasyon olarak koltuk ısıtma sistemi kullanılıyorya mesela buda onun pedleri düğmeleri vs :) Koltuğu yerinden söküp yüzünü çıkarıyorsunuz bunları yapıştırıyorsunuz uygunca sonra tekrar topluyosunuz elektrik bağlantısını ve düğmeleri güzelce monte ettikten sonra artık koltuk ısıtma özelliği oluyor aracımızda :)
Çok Güzel Bişe Bence Özellikle Deri Araçlarda Çok İşe Yarar Uygulamayı Takipdeyim.

Çok Güzel Bişe Bence Özellikle Deri Araçlarda Çok İşe Yarar Uygulamayı Takipdeyim.

Bende çok beğendim hep aklımdaydı bu proje şimdi bakalım kısmetse yaz sonu aracı değiştirmeyi düşünüyorum megane 2 felan alırsam kısmet olursa onun koltuklarını söküp yapıcağım resimli videolu paylaşıcam mutlaka forumda :)

Hayırlı olsun kardeşim,faydalı bir donanım...

Montajı merakla bekliyoruz:eyv

Bu iş senin işin Emre sana güveniyorum :eyv

Geri