• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Başarsoft Harita güncellemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pelush01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracı 2013'te sıfır almıştım, 2025'te sattım. O süre boyunca WinCE üzerinden flash bellekle kopyala-yapıştır yöntemiyle harita dosyalarını kendim güncelledim. Herhangi bir hack veya kırma işlemi yapmadım. Açıkçası bunca yıldır bu forumdayım, "crackli navi.exe" muhabbetini de ilk kez sizden duydum. :) Ama sonuçta işinizi hallettiyseniz ne güzel, gerisi çok da önemli değil. Yeni yolları da test edersiniz, harita güncelliği orada belli olur.
Aracı 2013'te sıfır almıştım, 2025'te sattım. O süre boyunca WinCE üzerinden flash bellekle kopyala-yapıştır yöntemiyle harita dosyalarını kendim güncelledim. Herhangi bir hack veya kırma işlemi yapmadım. Açıkçası bunca yıldır bu forumdayım, "crackli navi.exe" muhabbetini de ilk kez sizden duydum. :) Ama sonuçta işinizi hallettiyseniz ne güzel, gerisi çok da önemli değil. Yeni yolları da test edersiniz, harita güncelliği orada belli olur.
Yabancı forumlarda konusu var burada bende bulamadım, upgrade.lgu şeklinde bir dosya içine bu crackli uygulamayı gömüyorlar, bunu bir kere yüklemek yeterli ondan sonra navigasyon hackeniyor, ben bunu yüklemeden bu sonuca ulaşmak amacıyla deneme yaptım oldu çünkü forumdada var saat sorunu yaşayan var, logoda kalan var, akşam aracı kapatıyorum radyo kapanmıyor diyen var bunlar hep o upgrade.ldu dosyası ile hacklenen cihazlar, bunların tamamı yine yabancı forumlarda konuşuluyor, uzun yola gittim bazı adreslerdeki dükkanlar yanlış ama olsun yollar güncel, operasyon tamam 😄 forumdaki üyeliğim sadece bunu konu içindi sanırım 1 seneyi geçti buna çözüm bulmam

Geri