arkadaşlar bu medianow evolation mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Merhaba iyi günler sistem sürümüm 9.1.3 sadece son haritayi güncellemek istiyorum en son 2019 da güncellemiştim 2019 haritası yüklü bunu yüklesem herhangi bir sorun yaşarmıyım.Teşekkürler. Cihaz ve harita güncellemesini tamamladım. Dediğiniz yerden 9.1.3 ü indirip flasha atıp cihazı güncelledim. ardından yine forumda aşağıda paylaştığım linkten haritayı indirip aynı şekilde güncelledim.
Merhaba,
Medianav evo 9.1.3 için hazırladığım Başarsoft 2024.03 haritasının indirme linki aşağıdadır. Menü dillerinde sadece Türkçe ve İngilizce bırakılmış, diğer diller silinmiştir. Bilinen Türkçe seslere ek olarak yıllar önce telefonlarda kullandığımız igo navigasyondaki laz seslendirmesi eklenmiştir.
Kurulum için yazılım sürümünüz 9.1.3 olmalıdır. Linkteki dosyayı .zip'den çıkarıp fat32 formatlı bir usb belleğe kopyalayıp Medianav'a kurabilirsiniz.
Medianav 9.1.3 Başarsoft 2024.03
- toddler
- başarsoft 2024.03 medianav 9.1.3 2024.03 medianav 9.1.3 başarsoft 2024.03
- Cevaplar: 63
- Forum: Clio 4 Fan Club | Clio 4 Kulübü |
2018 harita kardeşim sana ben söyledim.galiba bu haritayı yükleyip sonrasında 2023 yada 2024 haritayı üstüne eklersiniz ama sürüm 9.1.3 media nav evo olmali ben 2023 haritayida paylaşacağım buradanArkadaşlar 2018 haritası lgu olarak var mı 2024 haritası bende hata veriyor harita tuşuna basınca harita gelmiyor navigasyon ekranı geliyor bir arkadaş 2018'i tekrar yükle düzelir sonra 2024'ü yükle düzelir dedi onu deneyeceğim
Arkadaşlar 2018 haritası lgu olarak var mı 2024 haritası bende hata veriyor harita tuşuna basınca harita gelmiyor navigasyon ekranı geliyor bir arkadaş 2018'i tekrar yükle düzelir sonra 2024'ü yükle düzelir dedi onu deneyeceğim
drive.google.com
drive.google.com
Var kardeşim yukarida haritalar paylaşıldı fat32 formatında dosyaları zipten çıkarıp lgu formatında usbye yükleyip araç kontagi açık şekilde yükleme yapabilirsinlgu formatında direkt flaş belleğe atıp yüklenebilen 2024 haritası varmıdır