• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Media Nav evo ve Harita Güncellemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b3509
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bu medianow evolation mı

Teşekkürler. Cihaz ve harita güncellemesini tamamladım. Dediğiniz yerden 9.1.3 ü indirip flasha atıp cihazı güncelledim. ardından yine forumda aşağıda paylaştığım linkten haritayı indirip aynı şekilde güncelledim.
Merhaba iyi günler sistem sürümüm 9.1.3 sadece son haritayi güncellemek istiyorum en son 2019 da güncellemiştim 2019 haritası yüklü bunu yüklesem herhangi bir sorun yaşarmıyım.

iyi ünler ben de yükledim ancak anlık saat 00:00 olarak kalıyor. navigasyon açıkken saatin kaç olduğu bilemiyoruz. haliyle yazılımsal bir hata var. akadaşlar düzeltirlerse çok güzel olur. şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar 2018 haritası lgu olarak var mı 2024 haritası bende hata veriyor harita tuşuna basınca harita gelmiyor navigasyon ekranı geliyor bir arkadaş 2018'i tekrar yükle düzelir sonra 2024'ü yükle düzelir dedi onu deneyeceğim
2018 harita kardeşim sana ben söyledim.galiba bu haritayı yükleyip sonrasında 2023 yada 2024 haritayı üstüne eklersiniz ama sürüm 9.1.3 media nav evo olmali ben 2023 haritayida paylaşacağım buradan

Arkadaşlar 2014 haritada saat yok diye sorun yapanlar için 2023 haritası 9.1.3 evo sürümü icin harita günceldir ve bu siteden alınmıştır güncelleme yapmasını bilmeyenler destek alsınlar lütfen hic bir ücret talep edilmediği ve tamamen ALLAH rızası için paylaşılan bu harita yüklemesi esnasında doğabilecek sorumluluk tamamen size aittir. Asla sorumluluk kabul etmiyorum ve tamamen yardim amaçlı paylaşıyorum

2024 haritasını zaten link olarak paylaşmıştım bu siteden alınan haritaları yapanlardan ALLAH razı olsun. 2024 haritada sadece saat sorunu var

2018 haritası hataları düzeltiyor daha önce ben denedim haritada TMC mevcuttur.

2018 haritayı yükledikten sonra 2023 yada 2024 tamamen isteğe bağlı yükleyebilir siniz. Dosyaları zipten çıkarıp fat32 formatında ve asla araç kontağını harita yuklenene kadar kapatmayınız! Sorumluluk tamamen size aittir. Hayirli olsun umarım yardımcı olabilmişımdir.

Son düzenleme:
lgu formatında direkt flaş belleğe atıp yüklenebilen 2024 haritası varmıdır
Var kardeşim yukarida haritalar paylaşıldı fat32 formatında dosyaları zipten çıkarıp lgu formatında usbye yükleyip araç kontagi açık şekilde yükleme yapabilirsin

Arkadaşlar mefianav evo 9.1.3 işletim sistemine sahip olup navigasyon haritasındaki saatı çalışmayan varsa bu haritayı yükleyin sorun kalmayacaktır. Ancak, bunun için önce daha önce paylaşmış olduğum 2018 haritasını yüklemeniz gerekiyor. Gençahmet kardeşime selamlar iyi günlerde kullanın

Yukarıda paylaşmış olduğum harita 2024 haritası ve ben yükleyip denedim sorunsuz çalışıyor

Geri