Benim emektarım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlperB.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi ögrencilik karışık bir durum :D :D fark etmez bu sefer abi araba olduktan sonra alanya ya kadar gideriz :D
Eyvallah:eyvbu arada plakada harika duruyor:cool:buluşalım birde yakından bakayım belki hatıra olarak el koyabilirimhehe

Farlar çok tatlı... maşallah

Alpercim staj bitti unuttun Ankara' yı valla. Gelmiyomusun bu taraflara. Gerçi okul başladı.
neyse senin canavar süper.kazasız belasız kullan inşallah.

Alpercim staj bitti unuttun Ankara' yı valla. Gelmiyomusun bu taraflara. Gerçi okul başladı.
neyse senin canavar süper.kazasız belasız kullan inşallah.

abi sizi unuturmuyum ya :D sen yardımcı olmasaydın sizi bile bulamazdım :) söyledigin gibi okul başladı bizde antalyada takılı kaldık :)

herkese teşekkür ediyorum kimse kaza bela yaşamaz inş. cok kötü olaylar insanda ne sinir bırakıyor ne piskoloji sağlam bir kaza

aga emaktar falan diye başlığı gördüm dedım ahaaa bi 12 ci daha geldi:)dur daha cliodan ne emektar olcak:)daha çok yolu var onun maşşallah diyelim allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...

Alper maşallah daha çiçeği burnunda kız gibi araba, neresi emektar :) kazasız belasız. :Bizim Clio sümbülleri tanıştıralım bi ara :)

aga emaktar falan diye başlığı gördüm dedım ahaaa bi 12 ci daha geldi:)dur daha cliodan ne emektar olcak:)daha çok yolu var onun maşşallah diyelim allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...

r12 ci lik ayrı tabi kardesim :) teşekkür ederim :)

Alper maşallah daha çiçeği burnunda kız gibi araba, neresi emektar :) kazasız belasız. :Bizim Clio sümbülleri tanıştıralım bi ara :)

tanıştıralım abi kerem abiyle iletişimdeyim siz haber edin ugrıyım yanınıza :)

Geri