Benzinli arabam dizel gibi çalışıyor

mebus

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
reno 12; olan aracımın,brc beyin taktırıp ayarlattım,buji platin ve ayarları yeni,subob ayarlarını yeni yaptırdım.yinede dizel gibi çalışıyor.rölant tutmuyor sanki işin ilginç yanı hava filitresinin ağzına elimi koyduğumda aracın sesi düzeliyor.sebebi ne olabilr?manifold kaçağı olabilirmi acaba?

http://www.renaultfanclub.com/renault-fan-club-uye-tanitimlari/
kendinizi tanıtırsanız önce iyi olur yardımcı olan çıkacaktır illa ki

Selamlar öncelikle Bu linke Tıklayıp kendinizi Tanıtın.. Forum Kuralları gerreği :eyv RENAULT FAN CLUB ÜYE TANITIMLARI

ARacınızın Hava girişi ya Çok Geniş Yada Filitre YErinde YOk Yada Ana hava girişi dışında başka bi yerden Hava alıyor eger elinizi koydgugunuzda Calısması Ve Rolantisinnde Sorun yoksa Hava girişini Bant yardımıyla kapatın.. Ama Havayıda Tam olarak Kısmak Fazla Yakıt Demek olur.. Hava girişini küçülttükden Sonra Tekrar LPG ayarı gerekir

Sorun hava emişi ile iligli ise hatalı gaz ayarı vardır .
Motor bir yerden vuruntulu çalışıyorsa sorun başkadır .

ben mebus; cevaplarınız için teşekkür ederim.Arabam rölantide acayip titriyor.rölanti yükseltirdim ama rölanti tutmuyor gibi her şey yeni.yukarıda söylediğim gibi hava filitresinin ağzına elimi koydum mu motorun çalışması düzeliyor.km 500 tl yakıyordu.Brc beyin aldım,bujive platin yeni.subob ayarı yeni.hava filitresi yeni ayar yaptırdım bu seferde dizel gibi çalışıyor ve rölantide titriyor.manifold hava alıyor olabilirmi? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim sağolun.

dediğinize göre bi kaçak olduğu kesin.

ben mebus; cevaplarınız için teşekkür ederim.Arabam rölantide acayip titriyor.rölanti yükseltirdim ama rölanti tutmuyor gibi her şey yeni.yukarıda söylediğim gibi hava filitresinin ağzına elimi koydum mu motorun çalışması düzeliyor.km 500 tl yakıyordu.Brc beyin aldım,bujive platin yeni.subob ayarı yeni.hava filitresi yeni ayar yaptırdım bu seferde dizel gibi çalışıyor ve rölantide titriyor.manifold hava alıyor olabilirmi? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim sağolun.

Karbüratör den kaynaklanıyor . Karbüratörü güzelce revize ettirin sorun düzelecektir.

Geri