Bir ---demirkollar ---faciasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mikroes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mikroes

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar aracımı 20000 bin bakım için altunizade demirkollar servisine götürdüm.oluşan problemleri anlatmak için servis danışmanı geldi ve her şey bundan sonra başladı.

1.Gelen arkadaş servis danışmanı surat beş karış (niye getirdin edasında)
2.Söylediğiniz tüm arızalara itiraz ediyor.
3.bakım için kesilen faturayı şişiriyorlar.(cam suyu diye fatura kesmişler ama içinde ki su benim garajda koyduğum sıradan musluk suyu).
4.söylediğiniz arızaya bir şey yapamayacaklarını bu şekilde aracı kullanmam gerektiğini.(aracın frenine bastığımda çat diye bir ses var)bunu bulamadılar arızasını.
5.aracımı almaya gittiğimde aracın anahtarını kaybettiklerini 1 saat servis te beklediğimi ve akıbetinde bir özür dilenmemesi.

Artık Gerisini siz düşünün....

Saygısızlık başka birşey değil şikayet edin derim maise

balata olmayan bir ford aracta srrvs balata spreyi diye 15 tl yazmisti. sikayet üzerine ozur mahiyetinde araca ucretsiz cruise kontrol taktilar.

Mais şikayet yazin, müşteri memnuniyetinden para kazaniyorlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikayet var a tam belirgin adresi ile Şirketin adının tam yazın öylece kalsın ;)

Hep söylerim Turkiye'de iş ahlaki diye bir sey kalmadi. Avrupada Amerikada şu hareketi yapsan bir yerlerinden kan alirlar ama bizim burda yapanin yanina kar kaliyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Altunizade demirkollar uzak durun ben 2.el araicmi aldigimda bakim birde kapi ic kolcaklari degisimi icin fiyat aldim 2500 fiyat cikardilar dort nala arkama bakmadan kactim

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O anki halinizi düşünemiyorum. Allah sabır versin, direk şikayet var ve maise yazın. Onlar size dönerler..

Zaten bu demirkollar yeni renault anabayisi olmadimi, eskiden servisti sanirim ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri