Bir talisman nasıl üretilir!!???

selim_ugur

Selim Uğur ŞAHİNTÜRK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

Way maşallah

Ben sıfır araçlarda km yi merak ediyorum.Araçlar üretimden sonra sevk edilip bayiye varana kadar hiçmi kullanılmıyor. :)

Siliyolardir herhalde :)
Benim araçta ilk aldigimda start stop problemi vardi. Servise biraktim araci 1380 kilometreydi. O kadar deneme yaptilar gözümün önünde. İki gün kaldi araç onlarda görmediğim de ne yaptilar kim bilir. problem giderildikten sonra geri Aldigimda hala 1380 kilometreydi :)

Bundan sonra kimse renault bu sınıfta tutulmuyor diyemeyecek ..

Kadjar koleos başarısızlığını bitirdi.

Megane 4 ve Talisman çıtayı oldukça yukarılara çıkaracak 2016 yı sabırsızlıkla bekliyoruz
:eyv

Bencede artık iç - dış dizayn ve dekor olarak araçlar güzel.

Keske videolardaki gibi test etseler araclari Bursa fabrikasinda eminim ki bu testler yapilmiyordur her arac icin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sınıfındaki bir çok araçtan üstün, rakiplerimizin işi bu sefer gerçekten çok zor...

Keske videolardaki gibi test etseler araclari Bursa fabrikasinda eminim ki bu testler yapilmiyordur her arac icin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir marka her aracı test etmiyor rasgele aralıklarla test edilip raporlanıyor ,eğer hata çıkarsa o seri tamamen kontrol ediliyormuş ,onlarda da genel arıza çıkarsa önceki seride tekrar kontrole alınıyormuş.

KM lere gelince daha önce teslimat öncesi bilgisayara bağlanıp ayarlandığını yazmışlardı.Yoksa fabrikada üretimden otoparka ,oradan tırlara ,tırlardan liman otoparkına ,oradan gemiye,gemiden liman otoparkına oradan tırlara ,tırlardan bayii otoparkına , genelde 5 ila 7km yazıyor sıfır araçlardaki km göstergesi.

Geri