Bluetooth telefon görüşmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
telefonumuzdaki müzikleri dinleyemiyoruz değil mi arkadaşlar? ben youtube u açıyorum video oynuyor.. ses hala bluetooth ile iletiliyor gözüküyor ancak araçtan ses gelmiyor.. Bileniniz var mı sebebini?
ben sorunsuz kullanıyorum. telefondaki müzikleri dinliyorurm ama ses dosyası belki video olunca sorun oluyordur. konuşma esnasında ses açama düğmesinden sesi oldukça yükseltiyorum araçtaki diğer kişilerde de sağlıklı bir şekilde iletişim kurabiliyor. lakin cam açıkken denemedim ama arkadaşın dediği gibi sorunlar tabi ki oluyordur. cam açıkken birbirimizi bile zor duyoruz bırakalım telefonu. sağlıklı görüşemeyen arkadaş bence başka bir telefonla dene. arkadaşların dediği gibi tel. in ayar problemi olabilir.

telefonumuzdaki müzikleri dinleyemiyoruz değil mi arkadaşlar? ben youtube u açıyorum video oynuyor.. ses hala bluetooth ile iletiliyor gözüküyor ancak araçtan ses gelmiyor.. Bileniniz var mı sebebini?

Dinleyebiliyorsunuz. Hem telefondaki müzikleri, Hemde youtube vb. yerlerden video açınca sesi araca geliyor. Bende bir sorun yok.

Acaba benim telefonda mi bir uyumsuzluk sorunu var bilemedim yarin daha detayli inceleyecegim.. herseyden once keske geri vitese takinca muzigin sesini kisma ozelligi olsa diyorum her seferinde elle kismak zorunda kaliyoruz yani zor birsey degil sunu yazilimla yapabilirlerdi.. ya da ne bileyim bluetooth ile konusacagimizda ilk gelecek ses duzeyini onceden ayarlayabilseydik. Sanirim 16 ile aciliyor habire arttirmak zorunda kaliyorum.. ya da ne bileyim aranan kisinin resmi aktarilabilseydi.. birde aramayi ilk anda cevaplayamiyoruz.. kabul et tusu 3 saniye sonra falan aktif oluyor bu duzeltilebilirdi..bunlarin tamami maliyetsiz yazilimsal seyler diye dusunuyorum..

Bir de cok onemli olmamakla beraber arayan kisinin once soyadini yaziyor.. onu isim soyisim olarak duzeltebilseydik iyi olurdu

Son düzenleme:
iyi akşamlar bende aracı yenı aldım aynı sorun oldu bugun aldıgım bayıı servısıne goturdum hafta ıcı bakılması gerekıyormus cumaya randevu verdıler telefonla gıdıp kontrol yapılacakmıs olmazsa reno merkezden yenı yazılım yuklenmesı gerekıyormus sonucu bıldırırm

benim hiç bir sorun olmadı

Aynen serviste problem yoktu fakat , yola çıkınca hüsran büyük gerekirse yeni cihaz alalım tecrübesi olan YÖK mu arkadaşlar

Acaba benim telefonda mi bir uyumsuzluk sorunu var bilemedim yarin daha detayli inceleyecegim.. herseyden once keske geri vitese takinca muzigin sesini kisma ozelligi olsa diyorum her seferinde elle kismak zorunda kaliyoruz yani zor birsey degil sunu yazilimla yapabilirlerdi.. ya da ne bileyim bluetooth ile konusacagimizda ilk gelecek ses duzeyini onceden ayarlayabilseydik. Sanirim 16 ile aciliyor habire arttirmak zorunda kaliyorum.. ya da ne bileyim aranan kisinin resmi aktarilabilseydi.. birde aramayi ilk anda cevaplayamiyoruz.. kabul et tusu 3 saniye sonra falan aktif oluyor bu duzeltilebilirdi..bunlarin tamami maliyetsiz yazilimsal seyler diye dusunuyorum..

Bir de cok onemli olmamakla beraber arayan kisinin once soyadini yaziyor.. onu isim soyisim olarak duzeltebilseydik iyi olurdu

Sizde en azindan o var ben de sadece numara cikiyor. Bazi kullandigim telefonlarda yine rehberdeki kisilerin bazilarinin isimleri yaziyor bazilari yazmiyor arama gelince

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bendede sorun yok sadece şunu anlayamadım bluetooth açıkken muzık dınledıgınızde bazen ses gitmesi yaşıyormusunuz ben cihazı iptal ettiğim an normale donuyor

Bluetooth açıkken ses gitmesi ne demek?

merhaba. 4 yılı aşkın süredir çeşitli cep telefonlarıyla bluetooht üzerinden sorunsuz görüşmeler yaptım. umarımı sorunuunz çözülür. iyi sürüşler

Aylarca uğraştıktan sonra çıkma mikrofon ile problem çözüldü

Geri