Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
istanbulda expertizi 100 tl ye yapan renault yetkili servisi var mı? ben maltepe cevizlide renault servisine yaptırayım dedim 500 tl istediler kartal sanayisinde 50 tl ye halletim o işi. bu araca gelince özelliklerine göre fiyatı yüksek full versiyonunu 12 bin tl ye aldım ama 2 ay bekledim düşürmek gerek birazda sabır
istanbulda expertizi 100 tl ye yapan renault yetkili servisi var mı? ben maltepe cevizlide renault servisine yaptırayım dedim 500 tl istediler kartal sanayisinde 50 tl ye halletim o işi. bu araca gelince özelliklerine göre fiyatı yüksek full versiyonunu 12 bin tl ye aldım ama 2 ay bekledim düşürmek gerek birazda sabır
Valla abi biz bi kaç defa arakdaşıma araba bakmaya gittik hep 100-120Tl verdik gerçi Peugeot 206'ydı ama 500TL keklemeye kalkmışlar oldu arabanın civatalarına kablolarınada altına üstünede expertiz yapıyorlarmış o serviste herhalde abartmışlar hemde baya bi milleti enayi yerine koyuyorlar sanırım 500TL değil millet BMW'ye 150-200TL'ye maksimum Expertiz yaptırıyor aman gözünüzü seveyim sakın kanmayın o tip servislere milleti soyuyorlar 500TL'ye arabayı triger seti vs bakımını yaptırırım full bakıma sokarım Adamlar ancak yerse hesabı çalışıyor demekki dikkatli olmak lazım bu tip soyguncu servislere karşı