Fluencelerdede kapak yok. Onlarada sanırım bu kapak oturur gibi. Çünkü motor yerleşim biçimi cliolardaki gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevgili arkadaşlar. Test ettim ve gördüm. Dci motor kapağı bugün bir kangoo multix üstünde denenmiştir ve mükemmel sonuç alınmıştır. Bu kapak kangoların makineyede tam oturuyor. 200 tl bence çok fazla değil gibi sonuçta bu kapak çoğu dci da yok Fransadakilerin çoğundada yok. Ben yararını görüyorum. Motor odası gayet şık oldu. Saypar sağolsun 200 tl gibi bir fiyata verdi servis ise 250 tl diyor buna indirimli.
Fluencelerdede kapak yok. Onlarada sanırım bu kapak oturur gibi. Çünkü motor yerleşim biçimi cliolardaki gibi.
Sor bakalım Ahmet clio3 dci 85hp içinde sor belki bize indirim falan yapar...Usta Dayıma sorucam özellikle. 0 yada 2. el Behçetoğullarında yardımcı olur gibi gelio.
Sor bakalım Ahmet clio3 dci 85hp içinde sor belki bize indirim falan yapar...![]()
Güzel haberler bekliyoruz senden...qwtmm halil abi yedek parça bölümünde oldu ıcın kesın cvp werebılır die düşünüorum