Bu Güzel Aracın Marka ve Modeli Nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mustafa abi daha ne yapsın , zaten aracın motoru dışarıda bir de lifte mi kaldırsın :D

Mustafa abi daha ne yapsın , zaten aracın motoru dışarıda bir de lifte mi kaldırsın :D

Uğurcum ne yapayım bazı şeyler içinden anlaşılıyor. Ustamda yaptı bir hayır, bari bir hayırda yapı versin. Gözümüzle görelim, haa tamam buymuş diyelim.:eyv

Uğurcum ne yapayım bazı şeyler içinden anlaşılıyor. Ustamda yaptı bir hayır, bari bir hayırda yapı versin. Gözümüzle görelim, haa tamam buymuş diyelim.:eyv

Aykut abi haklı çekmişsin güzel güzel fotoları ama bir kaldırmak lazım indirmek lazım liften sağına soluna tam olarak nokta gözlemlemek lazım ki markasını tam olarak bilebilelim :))

​Haa anladım siz şase numarasını okumaya çalışıyorsunuz :)

​Haa anladım siz şase numarasını okumaya çalışıyorsunuz :)

Haa anladın Uğurcum, biz arabanın sosyal şase numarsını soruyoruz.ıslık

Aracın bütün kimlik pardon şasi bilgilerini Aykut abiye ve Karahan'a ilettim, şuanda bütün detaylarına bakıyorlar... :D

Aracın bütün kimlik pardon şasi bilgilerini Aykut abiye ve Karahan'a ilettim, şuanda bütün detaylarına bakıyorlar... :D

Evet Abi sağolasın şuan inceliyoruz gerekli kontrollerden sonra hayırlı olsun dileriz :eyv

Honda veya citroen i yansıtıyor ama subaru da olabilir mi ki... çantada güzelmiş :D

Geri