16 Haz 2011 #1 kasim kaya Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ara 2010 Mesajlar 294 Tepkime puanı 2 Puanları 18 Yaş 45 renault 19 yazısının altında yanan ışık ne ışığı arabayı alalı 2 sene oldu ilk defa yanarken gördüm
16 Haz 2011 #2 hakanbalkaya Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 arka sis!
16 Haz 2011 #3 adigeemre Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 350 Tepkime puanı 114 Puanları 0 arka sis bu iki yılda nası farkedemıyon abıcım ya sende bizim pederden beter çıktın
16 Haz 2011 Konuyu Başlatan #4 kasim kaya Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ara 2010 Mesajlar 294 Tepkime puanı 2 Puanları 18 Yaş 45 sağol hakan dostum sayende öğrenmiş oldum
16 Haz 2011 Konuyu Başlatan #5 kasim kaya Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ara 2010 Mesajlar 294 Tepkime puanı 2 Puanları 18 Yaş 45 adigeemre' Alıntı: arka sis bu iki yılda nası farkedemıyon abıcım ya sende bizim pederden beter çıktın Genişletmek için tıkla ... benim bildiğim sis farları hep öndedir daha da unutmam
adigeemre' Alıntı: arka sis bu iki yılda nası farkedemıyon abıcım ya sende bizim pederden beter çıktın Genişletmek için tıkla ... benim bildiğim sis farları hep öndedir daha da unutmam
16 Haz 2011 #6 URAGAN Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2010 Mesajlar 1,105 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 41 kasim kaya' Alıntı: benim bildiğim sis farları hep öndedir daha da unutmam Genişletmek için tıkla ... süpersin abi yaaa neyse sağlık olsun.soldakinden sağdakine bi kablo çektirip duy koydurda sağlı sollu yansın güzel oluyo ben yaptım kendim
kasim kaya' Alıntı: benim bildiğim sis farları hep öndedir daha da unutmam Genişletmek için tıkla ... süpersin abi yaaa neyse sağlık olsun.soldakinden sağdakine bi kablo çektirip duy koydurda sağlı sollu yansın güzel oluyo ben yaptım kendim
16 Haz 2011 #7 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ikisinide devreye sokarsan güzel bir görüntü olur arkada
16 Haz 2011 #8 adigeemre Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 350 Tepkime puanı 114 Puanları 0 Evet ihsan başkanın aracta ıkısıde yanıyo ama arkadan akşam sankı fren lambaları yanıyo göruntusu verıyo o biraz sıkıntılı olur sankı arkadan gelene
Evet ihsan başkanın aracta ıkısıde yanıyo ama arkadan akşam sankı fren lambaları yanıyo göruntusu verıyo o biraz sıkıntılı olur sankı arkadan gelene
16 Haz 2011 #9 URAGAN Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2010 Mesajlar 1,105 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 41 adigeemre' Alıntı: Evet ihsan başkanın aracta ıkısıde yanıyo ama arkadan akşam sankı fren lambaları yanıyo göruntusu verıyo o biraz sıkıntılı olur sankı arkadan gelene Genişletmek için tıkla ... onların içine ilerde şu onur abinin taktığı civcivli yanan lambalardan takacam hacı caanlı bi ortam olsun arkada
adigeemre' Alıntı: Evet ihsan başkanın aracta ıkısıde yanıyo ama arkadan akşam sankı fren lambaları yanıyo göruntusu verıyo o biraz sıkıntılı olur sankı arkadan gelene Genişletmek için tıkla ... onların içine ilerde şu onur abinin taktığı civcivli yanan lambalardan takacam hacı caanlı bi ortam olsun arkada
16 Haz 2011 #10 adigeemre Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 350 Tepkime puanı 114 Puanları 0 Benim hep dikkatımı çekiyodu abi sankı fren lambaları takılıp kalmış gibi bi görüntü var led falan koysan belkı daha değişik bişiler çıkar ortaya abi
Benim hep dikkatımı çekiyodu abi sankı fren lambaları takılıp kalmış gibi bi görüntü var led falan koysan belkı daha değişik bişiler çıkar ortaya abi