Bu videodaki gerizekalı insanları ne yapmak lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laguna60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

laguna60

Kadir ÇAKIR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

arka tamponun köşeden ufak bidokunuş

Bir gün geberip gider de tek gider inşallah, diğer masumların hayatıyla oynamasından korktum...

Bu tür videoları hep kötü örnek olarak veriyoruz, bu çok güzel bişey. Böylece diğer insanların da bunları yapmamaları konusunda da uyarmış oluyoruz.

Lakin, kesinlikle bu videodaki sürücü kadar tehlike yaratmasa da biz bu şekilde kullanım yapan bazı sürücülerimizin videolarını marifetmiş gibi yayınlayıp, "bravo, çok iyi, mükemmel" diyebiliyoruz ve kullanıcılarımıza kötü örnek oluyoruz.
Nacizane düşüncem bu şekilde, kimseyi kırmak istemem, sadece yapılanın yanlış olduğunu belirtmek istedim. :(

http://www.renaultfanclub.com/renau.../47335-s-mod-hatiyi-hic-boyle-gormediniz.html

altında 7 40 bmv var galiba

Bu tür videoları hep kötü örnek olarak veriyoruz, bu çok güzel bişey. Böylece diğer insanların da bunları yapmamaları konusunda da uyarmış oluyoruz.

Lakin, kesinlikle bu videodaki sürücü kadar tehlike yaratmasa da biz bu şekilde kullanım yapan bazı sürücülerimizin videolarını marifetmiş gibi yayınlayıp, "bravo, çok iyi, mükemmel" diyebiliyoruz ve kullanıcılarımıza kötü örnek oluyoruz.
Nacizane düşüncem bu şekilde, kimseyi kırmak istemem, sadece yapılanın yanlış olduğunu belirtmek istedim. :(

http://www.renaultfanclub.com/renau.../47335-s-mod-hatiyi-hic-boyle-gormediniz.html
Haklısın kardeşim, Hati nin makasları bunların yanında ufak kalır ama sen haklısın...:eyv

Korna calanlara da basıyor kalayı.. Umarım bir yere patlarda gorur ebesını dedesini :berbat

Umarım tez vakitte parçalarını asvalt üzerinde cımbızla toplarlar :)

Böyle yapan birini gördüğünüzde telefonunuzu cikartıp videosunu cekmeniz yeterli olucaktır bundan sonra :eyv :eyv

Yaptıgı yalnıs trafıgı tehlıkeye sokup , yanındkaı ve karsı taraftakı ınsanları tehlıkeye atmıs.. :asabi :asabi

Geri