Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tüh ya benim araca montaj imkansızmıs sitesine girdim showroom kısmı var oraya tıkladım sectim benim aracı ama ona mümkün degilmiş ellerindeki hiç bir sunroof tipi demek sunroof yaptıramam ben benim araca
tüh ya benim araca montaj imkansızmıs sitesine girdim showroom kısmı var oraya tıkladım sectim benim aracı ama ona mümkün degilmiş ellerindeki hiç bir sunroof tipi demek sunroof yaptıramam ben benim araca
İST/Bostancı sanayide vardı bi yer tam adını hatırlıyamadım ama bu Sunroof işini iyi yapanlardan Ankara uzak kaçar ama işte gönülde oraya gitmek ister bir arada bir derede kaldım İSTANBUL'da halledemezsem basar giderim ANKARA'ya zaten başka yolu yok yaz gelemden çözemem lazım bu işi
tam isimi hatırlamıyorum yeride biraz aralardan gidiyordun bu hafta hava kötüydü gidemedim ama haftaya yaptırcağım gün haberleşiriz beraber gideriz konusuruz fiyat olarak max 350-400 olarak düşün