Çalışmama problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clevers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clevers

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar, 2001 RTA 1.4 16V aracım var. Yaklaşık 10 gündür aracımın çalışmama problemi var. ancak sorun çok garip. normalde akşam bıraktığımda sabah çalışıyor veya sabah bıraktığımda akşam çalışıyor, ancak aracı bıraktıktan 2-3 saat sonra araç çalışmıyor. marş basmasına rağmen muhtemelen benzini alamıyor. aracımda brc sıralı sistem var. Sorun benzin pompasından kaynaklanabilirmiş. bunun sorunu sizce ne olabilir? aracımı servise götürmeli miyim?

Moderatör tarafında düzenlendi:
BRC sistemini benzinde bırakarak tekrar çalıştırmayı denedin mi? Yani diyelim ki aracı stop etmeden önce benzin konumuna al ve bir saat sonra tekrar çalıştırmayı dene. Bakalım benzin pompan gerçekten arızalı mı? Birde çalışmadığı zamanlar tüpe direk alıp çalıştırmayı dendin mi? Bunları belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Kolay gelsin.

krank sensörünü söküp temizleyip takıp tekrar deneyin. Bende olmuştu bir daha yaşamadım o problemi.
Kendim yaptım. 13 numara anahtar lazım size

Cevaplarınız için Teşekkür ederim. Krank sensörü temizliğini nasıl yapabilirim Internetten Aradım ama bulamadım

kolay gelsin. öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. aynı sorunu bende çok yaşadım aracım 2003 megane 1 dinamik geçen sene aldım hala da harcıyorum. krank sensörü, bujiler, bobin kalemleri, benzin pompası, hatta regülatör (lpg), tek tek hepsini değiştirdim. en son depodaki benzini bitirip ilaç kattım enjektör ve depo temizleyici ile bi kaç gün benzinde kullandım düzelmişti ancak tekrar başladı. şimdi ise benzin şamandırasını komple değiştirdim fakat yine aynı ????????? sıkıldım bu durumdan. araçtan çok soğudum. ne yapmam gerekli.. ayrıca bujinin birinden yağ geliyor bobin kalemi gevşiyor sürekli. bıktııımmm....

kolay gelsin. öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. aynı sorunu bende çok yaşadım aracım 2003 megane 1 dinamik geçen sene aldım hala da harcıyorum. krank sensörü, bujiler, bobin kalemleri, benzin pompası, hatta regülatör (lpg), tek tek hepsini değiştirdim. en son depodaki benzini bitirip ilaç kattım enjektör ve depo temizleyici ile bi kaç gün benzinde kullandım düzelmişti ancak tekrar başladı. şimdi ise benzin şamandırasını komple değiştirdim fakat yine aynı ????????? sıkıldım bu durumdan. araçtan çok soğudum. ne yapmam gerekli.. ayrıca bujinin birinden yağ geliyor bobin kalemi gevşiyor sürekli. bıktııımmm....

nasıl çalışmıyo......tam anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız

yalnız bu ara şunu farkettim, çalışmadığında kapıyı açıp kapatıp tekrar basıyorum çalışıyor immobilizer sisteminde mi bir sıkıntı olabilir, eğer sorun bundan ise kime elektirkçiye mi servise mi götürmeliyim

mmmmmm....

bendede aynı sorun vardı rolante valfini değiştirdim sıkıntı çözüldü

Geri