Çalışmama problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clevers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benzinde çalışmıyor

sabah veya akşam araç 7 - 8 saat çalışmadığı zaman (akşamdan sabaha) benzinde ilk marşta almıyor. gaz dügmesine basılı tutunca tek marş ta çalışıyor.

hocam yüksek ihtimal benzin pompası

arka koltuğun oturma bölümünü kaldırın daire biçiminde kapak var benzin pompasının kabloları bulunuyor. marşa bastığınızda oradan ses geliyosa benzin pompasında sıkıntı yoktur. volan sensörünü ve bağlandığı soketi de kontrol edin derim.

benimde buna benzer mars basıp çalışmama sorunu vardı akünün altında büyük sigortalar varmış oradan şöforun önündeki (motorun içindeki siyah kutu) sigorta kutusuna sağlıklı elektrik gitmiyormuş hatta yağmur suyundan sigorta çürümeye durmuş kablo ve birkaç sigorta değişti sıkıntım kalmadı
benimki ozaman şöyle bir belirti veriyordu sis farı çalışmayınca araba da çalışmıyordu

benimde buna benzer mars basıp çalışmama sorunu vardı akünün altında büyük sigortalar varmış oradan şöforun önündeki (motorun içindeki siyah kutu) sigorta kutusuna sağlıklı elektrik gitmiyormuş hatta yağmur suyundan sigorta çürümeye durmuş kablo ve birkaç sigorta değişti sıkıntım kalmadı
benimki ozaman şöyle bir belirti veriyordu sis farı çalışmayınca araba da çalışmıyordu

evet ilginç belirtiler var. benim araç da çalışmadığında kapıyı açıp kapatıp tekrar basıyorum çalışıyor.

Geri